marvelon 28
In decembrie am pierdut o sarcina2008.( am RH negativ). Am o fetita de 8 ani si mi-am mai dorit un copil, dar nu a fost sa fie.De 8 zile iau Marvelon 28 recomandate de medic, pana acum 8 luni am luat Logest si a fost totul in regula. Am luat din prima zi a menstruatiei. Dar dupa contac sangerez, cand urinez sunt urme de sange. E normal??
11 comentarii
In nici un caz nu este normal. Poate sa fie o explicatie banala, un simplu herpes, poate sa fie ceva mai serios. Mergeti la doctorul dv pentru consultatie si, eventual, investigatii. Un test Papanicolau este minimul necesar.
Incearca sa iei pilula zilnic la aceeasi ora.Sangerarile neregulate sunt pasagere si ele vor dispare.Termina prima folie.Daca pana aproape sa o termini sangerarile persista aproape zilnic mergi din nou la ginecolog pentru a schimba contraceptivul.Numai bine!
Multumesc pt raspuns! Mentionez ca in luna ianuarie am fost la control genital si ecograf. aA fost totul in regula.
Medicul, cand prescrie anticonceptionalele atentioneaza pacienta ca pot sa apara derglari din cauza pastilelor, unele pot sangera, altele nu. dar sa le ia in continuare. Nu stiu ce sa cred, nu mi s-a intamplat pana acum si sunt f speriata. Astept raspuns. Merci!!!
Medicul spune ca aceste pilule se pot lua in continuare pentru ca sangerarile sunt in cantitate mica si doar pe parcursul catorva zile.Este perioada cand organismul se adapteaza noului contraceptiv, de asta nu se intrerupe folia imediat.
Multumesc pt raspuns. Maine voi merge la control. Va tin la curent!!!
buna.am si eu o intrebare, nu este pt mn e pt prietena mea.
ea ia marvelon 28, ca si mine, a luat din prima zi a menstruatiei, cum se obisnuieste si in a opta zi a uitat sa ia o pastiluta, timp in care a avut contact neprotejat care s-a si terminat in interior, iar a doua zi a luat 2 deodata crezand ca o va proteja.este posibil sa fi ramas insarcinata?:(stiu ca daca uiti o past protectia se pierde si tre sa te protejezi 7 zile, dar totusi cat d mare e riscul sa fi ramas insarcinata. ast rasp pls...ms mult:*:*
ea ia marvelon 28, ca si mine, a luat din prima zi a menstruatiei, cum se obisnuieste si in a opta zi a uitat sa ia o pastiluta, timp in care a avut contact neprotejat care s-a si terminat in interior, iar a doua zi a luat 2 deodata crezand ca o va proteja.este posibil sa fi ramas insarcinata?:(stiu ca daca uiti o past protectia se pierde si tre sa te protejezi 7 zile, dar totusi cat d mare e riscul sa fi ramas insarcinata. ast rasp pls...ms mult:*:*
A facut bine, pilula uitata trebuie luata. Daca, insa, au trecut mai mult de 24 de ore si in acest timp a avut un contact sexual, exista riscul de a ramanea insarcinata.
buna ziua am luat anticonceptionale timp de 2 ani de zile, si am facut o pauza de 3 luni, acum trebuie sa iau prima pastila de marvelon 28 din prima zi a menstruatiei ? si daca trebuia sa fac mai mult timp pauza sau este suficient? astept raspuns de la dvs
buna, daca stie cineva ce se poate intampla daca nu am inceput tratamentul cum trebuie in ceea ce priveste administrarea de marvelon 21 cum definesc nerespectarea?
- am inceput tratamentu in a 3-a zi a menstruatiei, nu in prima cum scria pe prospect, am cautat si pe prospecte si nu gasesc, acum astept menstruatia si incepe sa ma ingrijoreze.
poate fi o protectie mai redusa daca am facut gresala aceasta?
astept un raspuns! va multumesc
- am inceput tratamentu in a 3-a zi a menstruatiei, nu in prima cum scria pe prospect, am cautat si pe prospecte si nu gasesc, acum astept menstruatia si incepe sa ma ingrijoreze.
poate fi o protectie mai redusa daca am facut gresala aceasta?
astept un raspuns! va multumesc
buna, mi s-a prescris marvelon28, luna aceasta le-am luat regulat, dar dupa ce am gatat a 21 pastila, mi-a venit menstruatia..am continuat cu pastilutele mici, adica cu""placebo pills"", si ma intreb oare nu ttrebuia sa incep un pachet nou d anticonceptionale d l inceput?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1care este cea mai slaba pastila anticonceptionala?
- 17Mercilon
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 4Pilule luate cu intarziere!
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 3in ce zii pot face sex dupa prima pastila?
- 3protectie la anticonceptionale
- 0greseala administrare diane 35
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 8metode contraceptive neluate corect
- 2Reluare anticonceptionale?
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 0nu stiu ce tip de contraceptive
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 28
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: