probleme mers baietel 1 an 9 luni
Buna ziua! Am un baietel de 1 an si 9 luni care de ceva timp calca cu piciorul stang spre interior. Astazi am fost la pediatru sa-i cer parerea in legatura cu ce am sesizat si mi-a recomandat sa il vada un ortoped. Eu m-am gandit ca in familie mai avem persoane care merg asa si poate a mostenit. Ma ajutati va rog cu un raspuns?
4 comentarii
Buna ziua!
Este absolut imposibil de elaborat un raspuns in absenta examinarii clinice directe.
Prin urmare, trebuie sa consultati un ortoped pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este absolut imposibil de elaborat un raspuns in absenta examinarii clinice directe.
Prin urmare, trebuie sa consultati un ortoped pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua! Va multumesc pentru raspunsul promt. Am fost la ortoped si mi-a spus ca nu este nimic grav, se corecteaza. Mi-a recomandat sa poarte incaltaminte ortopedica si sa ii fac analize pentru dozarea vitaminei D3 si calciu.
Buna ziua!
Ati fost la un ortoped pediatru? Nu cumva problema se afla mai sus, la nivelul soldului?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Ati fost la un ortoped pediatru? Nu cumva problema se afla mai sus, la nivelul soldului?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna ziua! Da, la medic ortoped pediatru am fost cu copilul.Nu mi-a spus nimic ca ar putea fi din sold, ci doar ca se corecteaza si ca nu este ceva grav. Intre timp a iesit si rezultatul analizelor. Medicul pediatru a considerat ca trebuie sa ii mai dau copilului vitamina d3, intrucat la analiza 25 oh-d3 i-a iesit 35.5, valoare putin cam mical. Am intrebat medicul pediatru si ortoped daca problema piciorusului poate fi din din cauza nivelului scazut de vitamina D3. Ambii mi-au raspuns ca da. M-am gandit ca poate sa mosteneasca pe cineva din familie, intrucat avem multe persoane care merg ca el sau mai rau. Poate ar fi bine sa mai consult un medic pediatru ortoped ca sa fiu sigura de ceea ce fac
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Copilas care calca in interior
- 3Mers cracanat la copil de 1 an si 7 luni
- 3Tulburare de mers la copil
- 0Tulburare de mers la copil
- 5mers cu talpa in interior la copii
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 3In casa merge, dar pe afara nu
- 2Bebe merge incordat
- 3Bebe de 1 an si 5 luni schioapata
- 0Ajutati.ma - fetiță de 1,9 luni si merge cu varful picioarelor orientate in interior
- 0Problema picior stâng bebeluș 18 luni
- 2Mersul stramb fetiță de 1 an si 4 luni
- 4Mersul copilului cu piciorusele spre exterior (laba piciorului inclinata spre exterior)
- 2Solduri fetita 11 luni - a inceput sa mearga si mi se pare ca taraie un picior
- 0Intarzierea mersului copil de 1 an si 2 luni
- 0Bebe 1 an si 6 luni
- 1Bebe nu se ridica in picioare
Mai multe informații despre: mersul copilului mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: