In casa merge, dar pe afara nu
Buna ziua, stimati medici! As avea si eu o intrebare legata de copilul meu si sper din suflet sa gasesc un raspuns de la dvs.
Fetita mea are 15 luni si a inceput sa mearga singura de la 14. Nu am fortat-o niciodata, nu am pus-o in premergator sau in ham de bebelusi, am lasat-o in ritmul ei. In casa, cum e si firesc, merge fara incaltaminte, doar cu sosetele. Problema este cand iesim afara Atunci cand o incalt strange piciorusul in asa fel incat imi este tare greu sa o incalt, apoi dupa ce reusesc si o las sa mearga plange. Nu accepta nici sa o tin de manute, sa mergem impreuna, pur si simplu nu vrea, ramane pe loc sau se pune in fund si plange. Ma gandesc ca o deranjeaza incaltamintea, altfel nu imi explic de ce in casa merge si pe afara nu. Are o singura pereche de incaltaminte in care s-a simtit bine si cu care am alergat prin parc cat a fost ziua de lunga. Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc!
Fetita mea are 15 luni si a inceput sa mearga singura de la 14. Nu am fortat-o niciodata, nu am pus-o in premergator sau in ham de bebelusi, am lasat-o in ritmul ei. In casa, cum e si firesc, merge fara incaltaminte, doar cu sosetele. Problema este cand iesim afara Atunci cand o incalt strange piciorusul in asa fel incat imi este tare greu sa o incalt, apoi dupa ce reusesc si o las sa mearga plange. Nu accepta nici sa o tin de manute, sa mergem impreuna, pur si simplu nu vrea, ramane pe loc sau se pune in fund si plange. Ma gandesc ca o deranjeaza incaltamintea, altfel nu imi explic de ce in casa merge si pe afara nu. Are o singura pereche de incaltaminte in care s-a simtit bine si cu care am alergat prin parc cat a fost ziua de lunga. Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc!
3 comentarii
Buna ziua
Cred ca raspunsul vi l-ati dat chiar Dvs.
Incercati sa ii procurati o alta pereche de incaltaminte cat mai maleabila, mai moale, sa nu o incomodeze si restul vine de la sine.
Cred ca raspunsul vi l-ati dat chiar Dvs.
Incercati sa ii procurati o alta pereche de incaltaminte cat mai maleabila, mai moale, sa nu o incomodeze si restul vine de la sine.
Subscriu; total de acord cu doamna doctor Vitan.
Nu e cazul sa va faceti probleme.
O zi buna! Sanatate!
Nu e cazul sa va faceti probleme.
O zi buna! Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20ligament mai scurt
- 11Copilas care calca in interior
- 8durere de sold si mers spre interior - copil 8 ani
- 3Mers cracanat la copil de 1 an si 7 luni
- 3Tulburare de mers la copil
- 6copil de 15 luni nu merge si pare foarte instabila
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 2Bebe merge incordat
- 2Piciorul stang
- 11Copil 1 an si 3 luni nu merge
- 0Ajutati.ma - fetiță de 1,9 luni si merge cu varful picioarelor orientate in interior
- 0Problema picior stâng bebeluș 18 luni
- 1Ortopedie pediatrica
- 2Mersul stramb fetiță de 1 an si 4 luni
- 3Intrebare: copil 2 ani care merge mai mult pe varfuri
- 0Intarzierea mersului copil de 1 an si 2 luni
- 1Dupa lovitura copilul merge ciudat
- 0Bebe 1 an si 6 luni
Mai multe informații despre: mersul copilului mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: