Dupa lovitura copilul merge ciudat
Buna ziua,
In timp ce era cu bona, fetita de 1 and si 6 luni a calcat stramb. Timp de 2 zile nu a putut pune greutate pe acel picior. Am fost la spital si i s-au efectuat X-REY. Nu are nici o fractura. Dupa ce a inceput sa puna greuate pe picior, a inceput sa mearga/alerge cu varful piciorului in dreapta (doar la piciorul drept are problema). si automat se impedica foarte des cand alearga. Doctorul a zis ca ar trebui sa isi revina, si ca ligamentul ar fi problema. A trecut o saptamana deja de la lovitura. Daca la XREY nu se vede nimic, ar trebui sa imi fac griji?
In timp ce era cu bona, fetita de 1 and si 6 luni a calcat stramb. Timp de 2 zile nu a putut pune greutate pe acel picior. Am fost la spital si i s-au efectuat X-REY. Nu are nici o fractura. Dupa ce a inceput sa puna greuate pe picior, a inceput sa mearga/alerge cu varful piciorului in dreapta (doar la piciorul drept are problema). si automat se impedica foarte des cand alearga. Doctorul a zis ca ar trebui sa isi revina, si ca ligamentul ar fi problema. A trecut o saptamana deja de la lovitura. Daca la XREY nu se vede nimic, ar trebui sa imi fac griji?
1 comentarii
Buna ziua,
Daca nu s-a observat ceva pe imaginea radiografica, asta nu exclude o leziune.
Ar fi excelent un control clinic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Daca nu s-a observat ceva pe imaginea radiografica, asta nu exclude o leziune.
Ar fi excelent un control clinic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un copil de 3 ani mergea bine, dar acum nu mai poate sa mearga deloc
- 8durere de sold si mers spre interior - copil 8 ani
- 3Mers cracanat la copil de 1 an si 7 luni
- 3Tulburare de mers la copil
- 0Tulburare de mers la copil
- 6copil de 15 luni nu merge si pare foarte instabila
- 5mers cu talpa in interior la copii
- 4probleme mers baietel 1 an 9 luni
- 3In casa merge, dar pe afara nu
- 2Piciorul stang
- 0Ajutati.ma - fetiță de 1,9 luni si merge cu varful picioarelor orientate in interior
- 1Probleme cu mersul la bebelus
- 0Problema picior stâng bebeluș 18 luni
- 1Ortopedie pediatrica
- 4Mersul copilului cu piciorusele spre exterior (laba piciorului inclinata spre exterior)
- 3Intrebare: copil 2 ani care merge mai mult pe varfuri
- 7Mers intarziat
- 2Solduri fetita 11 luni - a inceput sa mearga si mi se pare ca taraie un picior
Mai multe informații despre: mersul copilului mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: