Bebe de 1 an si 5 luni schioapata
Buna seara. Cu o sapt in urma, am gasit copilul cazut pe o parte si plangea. Din acel moment nu a mai vrut sa mearga sau daca mergea, schiopata destul de rau
. A doua zi am fost la pediatru ortoped ai i s-a facut radiografie la talpa si glezna fara sa se gaseasca ceva. Am plecat acasa insa problemele nu disparusera si la 2 zile am consultat alt medic pediatru ortoped si iarasi nici un rezultat. Ni s-a spus ca e posibil sa fi calcat stramb si sa fie o mica luxatie. On zilele urmatoare l-am.tinut numai pe nurofen si cat de cat incepuse sa mearga mai bine. Astazi am fost din nou la spital, dupa ce am intrerupt nurofenul si copilul incepuse sa schiopateze din nou
..Nu sunt semne de sinovita si ni s-a spus ca poate sa mai dureze schiopatatul intrucat copilul tine minte durerea. Am plecat acasa si toata ziua copilul cadea la doi trei pasi. Parca nu-l tinea piciorul. Am sunat medicul si maine vom face o radiografie la sold, la o sapt dupa prima. Ma puteti ajuta cu un sfat ? Chiar nu mai stiu ce sa fac. Multumesc!
. A doua zi am fost la pediatru ortoped ai i s-a facut radiografie la talpa si glezna fara sa se gaseasca ceva. Am plecat acasa insa problemele nu disparusera si la 2 zile am consultat alt medic pediatru ortoped si iarasi nici un rezultat. Ni s-a spus ca e posibil sa fi calcat stramb si sa fie o mica luxatie. On zilele urmatoare l-am.tinut numai pe nurofen si cat de cat incepuse sa mearga mai bine. Astazi am fost din nou la spital, dupa ce am intrerupt nurofenul si copilul incepuse sa schiopateze din nou
..Nu sunt semne de sinovita si ni s-a spus ca poate sa mai dureze schiopatatul intrucat copilul tine minte durerea. Am plecat acasa si toata ziua copilul cadea la doi trei pasi. Parca nu-l tinea piciorul. Am sunat medicul si maine vom face o radiografie la sold, la o sapt dupa prima. Ma puteti ajuta cu un sfat ? Chiar nu mai stiu ce sa fac. Multumesc!
3 comentarii
Buna! De ieri am observat ca băiețelul meu de 1 an si 6 luni schioapata de piciorul drept. Nu are durere la masaj, pipăit. Sunt foarte îngrijorată. Va rog sa-mi spuneti unde sa merg cu el! Va multumesc anticipat.
Bună ziua am si eu un băiețel de 1 an si 8 luni si nu merge deloc in picioare si nici deabusile precizez ca este prematur născut la 33 de saptamani ce ma sfătuiți sa fac mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20ligament mai scurt
- 5probleme mers (schiopatat), baiat 13 ani
- 3Mers cracanat la copil de 1 an si 7 luni
- 3Tulburare de mers la copil
- 6copil de 15 luni nu merge si pare foarte instabila
- 3Probleme cu glezna de 2 ani de la fractura
- 4durere genitala+incomoditate la mers!
- 8Copil de 2 ani si 8 luni schioapata.
- 3In casa merge, dar pe afara nu
- 2Bebe merge incordat
- 2Piciorul stang
- 0Ajutati.ma - fetiță de 1,9 luni si merge cu varful picioarelor orientate in interior
- 1Ortopedie pediatrica
- 2Mersul stramb fetiță de 1 an si 4 luni
- 7Mers intarziat
- 2Solduri fetita 11 luni - a inceput sa mearga si mi se pare ca taraie un picior
- 1Bebe calca stramb
Mai multe informații despre: Mersul schiopatat mersul copilului mic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: