Problema picior stâng bebeluș 18 luni
Buna ziua! Fetiță mea de 1 an si 6 luni are aproximativ 1 luna De cand merge cu piciorul stâng in calcai, am fost cu ea la control neurologic, s-a constatat că nu are nimic pe partea neurologica, are aceleași reflexe ca si la celălat picior, am mers si la control ortopedic, medicul a constat ca ar fi vorba de o entorsa usoara si sa ii administrez antinflamator. În urma administrării am constat ca a călcat normal timp de 1 săpt însă de 1 săpt si a reluat mersul. Urmează să mergem cu ea la un alt medic ortoped . Problema a aparut din senin, nu s-a lovit, nu a avut piciorul umflat, s-a trezit si dandu-se jos din pat am observat ca nu mai merge corect cu piciorul respectiv. Ce investigatii ar trebui să cer medicului ortoped deoarece nu as dori sa isi dea cu parerea doar văzându o fara sa investigheze cauza !!! Multumesc!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un copil de 3 ani mergea bine, dar acum nu mai poate sa mearga deloc
- 20ligament mai scurt
- 8durere de sold si mers spre interior - copil 8 ani
- 6copil de 15 luni nu merge si pare foarte instabila
- 5mers cu talpa in interior la copii
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 3In casa merge, dar pe afara nu
- 11Copil 1 an si 3 luni nu merge
- 1Ortopedie pediatrica
- 2Mersul stramb fetiță de 1 an si 4 luni
- 4Mersul copilului cu piciorusele spre exterior (laba piciorului inclinata spre exterior)
- 3Intrebare: copil 2 ani care merge mai mult pe varfuri
- 2Solduri fetita 11 luni - a inceput sa mearga si mi se pare ca taraie un picior
- 0Intarzierea mersului copil de 1 an si 2 luni
- 0Bebe 1 an si 6 luni
- 1Bebe nu se ridica in picioare
Mai multe informații despre: mersul copilului mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: