Piciorul stang
Buna ziua am o fetita de 3 anisori de ieri dim merge rau cu piciorusul stang, calca pe el dar merge cocosat, piciorul nu este lovit, nu este vanat sau umflat, am luat gel de la farmacie si cand ii fac masaj pe toata lungimea oiciorului nu da semne sa o doara, se rade, la fel am facut masaj si la talba piciorului nimic, stiti cumva ce poate fi ?! Noi in oras nu avem doctori buni stam in Vaslui :(
2 comentarii
Buna ziua
Din ceea ce relatati, piciorul cu pricina, nu necesita tratament, fetita nu se plange...poate, la aceasta varsta, sa fie tentata de a imita pe cineva din familie, cu scopul de atrage atentia.
Trebuie sa urmariti in continuare fenomenul si, mai ales, atunci cand fetita nu sesizeaza ca este privita.
Cred ca este ceva pasager si totul va reintra in normal curand. Sanatate !
Din ceea ce relatati, piciorul cu pricina, nu necesita tratament, fetita nu se plange...poate, la aceasta varsta, sa fie tentata de a imita pe cineva din familie, cu scopul de atrage atentia.
Trebuie sa urmariti in continuare fenomenul si, mai ales, atunci cand fetita nu sesizeaza ca este privita.
Cred ca este ceva pasager si totul va reintra in normal curand. Sanatate !
gata a inceput sa mearga multumesc ptr rasp !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un copil de 3 ani mergea bine, dar acum nu mai poate sa mearga deloc
- 20ligament mai scurt
- 8durere de sold si mers spre interior - copil 8 ani
- 3Mers cracanat la copil de 1 an si 7 luni
- 0Tulburare de mers la copil
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 3In casa merge, dar pe afara nu
- 11Copil 1 an si 3 luni nu merge
- 0Ajutati.ma - fetiță de 1,9 luni si merge cu varful picioarelor orientate in interior
- 1Probleme cu mersul la bebelus
- 0Problema picior stâng bebeluș 18 luni
- 1Ortopedie pediatrica
- 2Mersul stramb fetiță de 1 an si 4 luni
- 4Mersul copilului cu piciorusele spre exterior (laba piciorului inclinata spre exterior)
- 7Mers intarziat
- 2Solduri fetita 11 luni - a inceput sa mearga si mi se pare ca taraie un picior
- 1Dupa lovitura copilul merge ciudat
- 0Bebe 1 an si 6 luni
- 1Bebe calca stramb
Mai multe informații despre: mersul copilului mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: