Ortopedie pediatrica
Buna seara ! Bebe de 1 an și 1 lună încă nu merge singur, decât susținut și de 3 săptămâni, mai exact după ce i s-au făcut vaccinul de la 1 an, când pășește mișcă mai greu piciorul drept și laba o îndrepta spre exterior și uneori duce mâna pe picior.
După ce i-am fost făcut vaccinul l-am lăsat să meargă, este posibil sa fie de la vaccin ?? Mă îngrijorează pentru că înainte nu era această problema, pășea normal fara probleme.
După ce i-am fost făcut vaccinul l-am lăsat să meargă, este posibil sa fie de la vaccin ?? Mă îngrijorează pentru că înainte nu era această problema, pășea normal fara probleme.
1 comentarii
Buna ziua sunt gandita si am nevoie de un raspuns va rog frumos.Baietelul meu are 11luni si merge cu ambele picioare spre exterior, avand laba piciorului inclinata spre exterior destul de mult.Inca nu merge singur doar tinut de maini.Este nevoie de un consult?De papuci speciali ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sugarul pina la un an si premergatorul
- 6bebelus de 5 luni si premergatorul
- 57Bebe calca stramb
- 8durere de sold si mers spre interior - copil 8 ani
- 3Tulburare de mers la copil
- 6copil de 15 luni nu merge si pare foarte instabila
- 3In casa merge, dar pe afara nu
- 0Ajutati.ma - fetiță de 1,9 luni si merge cu varful picioarelor orientate in interior
- 0Problema picior stâng bebeluș 18 luni
- 2Mersul stramb fetiță de 1 an si 4 luni
- 4Mersul copilului cu piciorusele spre exterior (laba piciorului inclinata spre exterior)
- 3Intrebare: copil 2 ani care merge mai mult pe varfuri
- 0Intarzierea mersului copil de 1 an si 2 luni
- 1Mersul de-a bușilea, bebe 9luni
- 1Bebe calca stramb
- 1Bebe nu se ridica in picioare
Mai multe informații despre: mersul sugarului mersul copilului mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: