Mersul copilului cu piciorusele spre exterior (laba piciorului inclinata spre exterior)
Am un baiat de 11 luni si merge sustinut de o mana.Dar merge cu piciorusele spre exterior adica laba piciorului e inclinata destul de mult spre exterior.e in neregula oare?ce trebuie sa fac?
4 comentarii
Buna ziua
Incercati sa ii faceti un consult ortopedic, daca mersul cu talpile orientate, mult spre lateral, va ingrijoreaza. Sanatate !
Incercati sa ii faceti un consult ortopedic, daca mersul cu talpile orientate, mult spre lateral, va ingrijoreaza. Sanatate !
Buna ziua am o fetita de un an si 3 luni nu merge singura doar tinuta de ambele manute daca o tin de una nu are stabilitate dea busilea merge de la 11 luni. Atunci cand face pasi calca cu piciorul drept cu talpa spre extetior la stangul nu avem probleme. Ce ar trebui sa fac.
Buna ziua
Nu trebuie sa faceti nimic, deocamdata. Se va corecta in timp, pe masura ce merge mai mult. Daca acest aspect se mentine dupa 1 an si jumatate, faceti un consult ortopedic.
Nu trebuie sa faceti nimic, deocamdata. Se va corecta in timp, pe masura ce merge mai mult. Daca acest aspect se mentine dupa 1 an si jumatate, faceti un consult ortopedic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un copil de 3 ani mergea bine, dar acum nu mai poate sa mearga deloc
- 57Bebe calca stramb
- 11Copilas care calca in interior
- 8durere de sold si mers spre interior - copil 8 ani
- 4probleme mers baietel 1 an 9 luni
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 3In casa merge, dar pe afara nu
- 0Ajutati.ma - fetiță de 1,9 luni si merge cu varful picioarelor orientate in interior
- 1Probleme cu mersul la bebelus
- 1Ortopedie pediatrica
- 2Mersul stramb fetiță de 1 an si 4 luni
- 3Intrebare: copil 2 ani care merge mai mult pe varfuri
- 7Mers intarziat
- 2Solduri fetita 11 luni - a inceput sa mearga si mi se pare ca taraie un picior
- 0Bebe 1 an si 6 luni
- 1Bebe calca stramb
Mai multe informații despre: mersul sugarului mersul copilului mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: