Probleme grave de atentie

15-07-2019
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Ce pot sa iau pentru atentie/concentrare dar care sa nu interactioneze cu antidepresivul si neurolepticul pe care deja le iau?Am probleme serioase de atentie/concentrare si nu stiu ce sa mai fac.Doctorul meu psihiatru ridica din umeri ca cica nu e cu suplimentele si ca e de la boala si de la medicamentatia ce o iau ptr.schizo si toc.
Ma gandesc ca problemele astea, daca sunt asa de persistente si suparatoare pentru mine sa nu se fi transformant in ceva mai grav, organic la cap, ar trebui sa fac un CT?
Ce m-ar putea ajuta strict pe partea de ATENTIE insa fara sa interactioneze cu Rispolept Consta, quetiapina si fluoxetina ce o iau eu.
Un medic psihiatru sau un bun cunoscator m-ar putea ajuta?
Am schizo si toc, nu mai am decat simptome de toc, schizo e sub control dar ATENTIA ma dispera, nu reusesc sa am capacitatea de atentie, sa ma focusez bine pe ce trebuie sa fac, am dificultati si pe strada unde e multa lume, cateodata nu pot sa ma concentrez nici sa trec strada daca e aglomerat si multa lume si daca sunt mai multe strazi.
Cine ma poate ajuta?va rog din suflet, macar cu un sfat.
Multumesc mult anticipat!
3 comentarii
0
15-07-2019, ora 21:04
360
Nu este medic/terapeut
360
ginko biloba. dar cel mai bine e sa confirme un doctor ca-i ok combinatia de medicamente cu suplimentul
sa ai grija insa sa nu iei suplimente care cresc dopamina, pt ca scopul medicamnetelor e sa reduca acest neurotransmitator, iar in momentul in care iei suplimente pro dopamina, dai peste cap tratamentul
0
15-07-2019, ora 21:22
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Nu inteleg cum doctorul tau ridica din umeri la aceasta problema grava pe care o ai? Nu tia recomandat nici un medicament? Poate ca nu e asa de grav atunci, nu stiu zic si eu... Eu nu stiu ce sa recomand? Pentru a fi mai atent eu mestec guma in anumite situații si merge :) Poate e cazul sati schimbi dr daca nu te ajuta cel curent.
0
15-07-2019, ora 21:28
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
A zis ca nu e de acord cu suplimentele ptr.asa ceva pentru ca ar putea strica efectul tratamentului si toata treaba insa la mine problema e serioasa, cand i-am zis de piracetam sau pramistar la fel a zis, ca ma agita, macar ceva sa-mi recomande dar da din umeri de fiecare data iar eu stau si sufar..poate chiar are dreptate insa fostul meu doctor psihiatru mi-a dat pramistar si a zis ca merge, dar am luat foarte putin si am fost nevoie sa plec de la el ca nu mai facea ambulatoriu in spital.Iar actualul nu vrea sa auda de suplimente si imi zice doar sa fac sport.Am probleme in mod clar si categoric ceva mai grave cu atentia si nimeni specializat nu ma ajuta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: