Probleme grave de atentie
Ce pot sa iau pentru atentie/concentrare dar care sa nu interactioneze cu antidepresivul si neurolepticul pe care deja le iau?Am probleme serioase de atentie/concentrare si nu stiu ce sa mai fac.Doctorul meu psihiatru ridica din umeri ca cica nu e cu suplimentele si ca e de la boala si de la medicamentatia ce o iau ptr.schizo si toc.
Ma gandesc ca problemele astea, daca sunt asa de persistente si suparatoare pentru mine sa nu se fi transformant in ceva mai grav, organic la cap, ar trebui sa fac un CT?
Ce m-ar putea ajuta strict pe partea de ATENTIE insa fara sa interactioneze cu Rispolept Consta, quetiapina si fluoxetina ce o iau eu.
Un medic psihiatru sau un bun cunoscator m-ar putea ajuta?
Am schizo si toc, nu mai am decat simptome de toc, schizo e sub control dar ATENTIA ma dispera, nu reusesc sa am capacitatea de atentie, sa ma focusez bine pe ce trebuie sa fac, am dificultati si pe strada unde e multa lume, cateodata nu pot sa ma concentrez nici sa trec strada daca e aglomerat si multa lume si daca sunt mai multe strazi.
Cine ma poate ajuta?va rog din suflet, macar cu un sfat.
Multumesc mult anticipat!
Ma gandesc ca problemele astea, daca sunt asa de persistente si suparatoare pentru mine sa nu se fi transformant in ceva mai grav, organic la cap, ar trebui sa fac un CT?
Ce m-ar putea ajuta strict pe partea de ATENTIE insa fara sa interactioneze cu Rispolept Consta, quetiapina si fluoxetina ce o iau eu.
Un medic psihiatru sau un bun cunoscator m-ar putea ajuta?
Am schizo si toc, nu mai am decat simptome de toc, schizo e sub control dar ATENTIA ma dispera, nu reusesc sa am capacitatea de atentie, sa ma focusez bine pe ce trebuie sa fac, am dificultati si pe strada unde e multa lume, cateodata nu pot sa ma concentrez nici sa trec strada daca e aglomerat si multa lume si daca sunt mai multe strazi.
Cine ma poate ajuta?va rog din suflet, macar cu un sfat.
Multumesc mult anticipat!
3 comentarii
ginko biloba. dar cel mai bine e sa confirme un doctor ca-i ok combinatia de medicamente cu suplimentul
sa ai grija insa sa nu iei suplimente care cresc dopamina, pt ca scopul medicamnetelor e sa reduca acest neurotransmitator, iar in momentul in care iei suplimente pro dopamina, dai peste cap tratamentul
sa ai grija insa sa nu iei suplimente care cresc dopamina, pt ca scopul medicamnetelor e sa reduca acest neurotransmitator, iar in momentul in care iei suplimente pro dopamina, dai peste cap tratamentul
Nu inteleg cum doctorul tau ridica din umeri la aceasta problema grava pe care o ai? Nu tia recomandat nici un medicament? Poate ca nu e asa de grav atunci, nu stiu zic si eu... Eu nu stiu ce sa recomand? Pentru a fi mai atent eu mestec guma in anumite situații si merge :) Poate e cazul sati schimbi dr daca nu te ajuta cel curent.
A zis ca nu e de acord cu suplimentele ptr.asa ceva pentru ca ar putea strica efectul tratamentului si toata treaba insa la mine problema e serioasa, cand i-am zis de piracetam sau pramistar la fel a zis, ca ma agita, macar ceva sa-mi recomande dar da din umeri de fiecare data iar eu stau si sufar..poate chiar are dreptate insa fostul meu doctor psihiatru mi-a dat pramistar si a zis ca merge, dar am luat foarte putin si am fost nevoie sa plec de la el ca nu mai facea ambulatoriu in spital.Iar actualul nu vrea sa auda de suplimente si imi zice doar sa fac sport.Am probleme in mod clar si categoric ceva mai grave cu atentia si nimeni specializat nu ma ajuta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2deficit de atentie?sau, si altceva...
- 4deficit de atentie si-sau altceva?
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 6Probleme cu starea psihologica
- 8Problema ADHD/ADD
- 3Cum pot sa rezolv problema?:( E deranjant si suparator:(
- 1Cebrium sau Acutil?
- 5Deficit de atenție, lipsă de concentrare și de memorare
- 12Atenția și concentrarea probleme
- 1Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
- 4Lipsa de concentrare sau concentrare prea mare?
- 4Nu mă pot concentra
- 1Ce pot sa fac pentru a-mi mari puterea de concentrare?
Mai multe informații despre: Deficitul de atentie concentrarea atentiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: