Deficit de atenție, lipsă de concentrare și de memorare
Am o problemă de mai mult timp, nu ma pot concentra pe ceea ce am de făcut sau de învățat, ma simt zilnic obosita indiferent cat de mult as dormi, ma simt obosita. Imi e foarte greu sa ma concentrez. De exemplu, stiu ceva foarte bine, ceva ușor si cand am ceva de făcut pe baza a ceea ce stiu, efectiv ma blochez. Incerc sa imi amintesc pentru ca realizez ca stiu, dar creierul e efectiv gol. Daca am un examen citesc subiectul de 5 ori pana reusesc sa ma concentrez macar putin si imi e foarte greu sa imi amintesc lucrurile pe care le stiu, mereu ma blochez si simt ca nu am nimic in cap...Am luat candva Memoplus, Lecitină, dar nu au avut niciun efect...am nevoie de ajutor, ce medicament îmi recomandați? Tin sa menționez ca am incercat sa dorm mai mult si sa am un regim alimentar sănătos si efectiv nimic nu ma ajuta...
5 comentarii
Su teri mai tristă în ultima perioada aveți probleme plângeți mult?Nu mai faceți lucrurile cu plăcere?
Tristă sunt in general, asa e firea mea, dar in ultima perioadă chiar eram ok...nu înțeleg ce se întâmplă
Buna, Coco121 ai gasit o rezolvare? ma confrunt cu aceeasi problema. Multumesc anticipat.
Coco121, s-ar putea sa ai o depresie sau anxietate mascata si sa nu iti dai seama, de aia te-a intrebat domnul doctor Matusa daca esti mai trista ca de obicei si nu mai faci chestiile cu placere.
Ar trebui sa te duci la medic sa prezinti problema, si vezi ce zice.
Si firea ta mai trista e de cand esti ? Sau de la un timp ? Si chiar firea asta mai trista nu stiu daca e in ordine chiar daca asa esti de cand esti.
mariafl, si tu ar trebui sa consulti un medic psihiatru, sa vezi ce si cum.
Ar trebui sa te duci la medic sa prezinti problema, si vezi ce zice.
Si firea ta mai trista e de cand esti ? Sau de la un timp ? Si chiar firea asta mai trista nu stiu daca e in ordine chiar daca asa esti de cand esti.
mariafl, si tu ar trebui sa consulti un medic psihiatru, sa vezi ce si cum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 77Halucinati tratate cu homeopatie si rugaciuni.
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 4probleme memorie, concentrare
- 7Tulburări de memorie şi concetrare
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 5Oboseală psihică, slabă putere de concentrare
- 3Probleme cu memoria, nu ma pot concentra, stari de depresie, oboseala, nervozitate
- 1Tulburări de memorie şi concetrare
- 9Voi aveți probleme de concentrare/atenție?
- 12Atenția și concentrarea probleme
- 1Cu problemele de atentie si concentrare ce facem cei cu boli psihice?
- 0Prezint tulburari de atentie, in special de memorie uneori, oxigenare slaba a creierului
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 2Nu ma pot concentra, uit repede
- 1Probleme cu lipsa de concentrare și panică
Mai multe informații despre: Deficitul de atentie dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: