problema serioasa dureri dentare

14-11-2014
Leonidos
Nu este medic/terapeut
Leonidos
buna ziua si bine va-m gasit! sunt nou pe aici.. nevoia de a sti ma adus pe aici..
am o problema destul de serioasa zic eu,. acum aprx 15-16 ani am reparat cam tot ce a fost de reparat prin gura plombe nervi scosi etc.. intr-un final am imbracat toata partea de sus ceva vreme nu am avut problema dar dupa o perioada am inceput sa fac puroi la un canin..dar sa rezolvat simplu cu ampicilina..au mai trecut vreao 1-2 ani si problema a reaparut iara din nou aceleas medicamente a disparut problema.. dupa ceva timp a reaparut dar mi-am dat seama ca problema apara din cauza la curent tot in aceleas loc de fiecare data, , am inceput sa ma obisnuiesc. dar acum se pare ca problema a evoluat a inceput sa ma doara jumatate din partea de sus(partea stanga) am luat eu niste pastile dar nu trece am mers la stomatolog si mi-a spus ca tre sa fac un film sa vada ce'i acolo am intrebat ce sanse sunt sa imi treaca din cate am inteles nus sanse trebuie data jos toata lucrarea si intervenit intr-n fel acolo si refacut totul inapoi..
intrebarea me-a e nu exista un tratament sau din ce cauza sa ajuns aici? dece tocmai acum dupa atatia ani? sincer nu as vrea sa dau totul jos nui o chestie tocmai placuta si usor de suportat.. astept un raspus/sau sfat
multumesc cu respect Leo
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: