durere masea
Buna seara,
Am o carie intre 2 masele, ma doare de cateva zile si am luat nurofen. Azi am fost la stomatolog si mi a pus un pansament, dupa care mi a zis ca am scapat de nurofen si sa ma intorc peste 2 zile ca sa terminam procedura. Problema este ca dupa ce a trecut efectul anesteziei a început iar sa ma doara, atat de tare incat imi vine sa scot chitul acela. Este normal sa ma doara in continuare?
Am o carie intre 2 masele, ma doare de cateva zile si am luat nurofen. Azi am fost la stomatolog si mi a pus un pansament, dupa care mi a zis ca am scapat de nurofen si sa ma intorc peste 2 zile ca sa terminam procedura. Problema este ca dupa ce a trecut efectul anesteziei a început iar sa ma doara, atat de tare incat imi vine sa scot chitul acela. Este normal sa ma doara in continuare?
2 comentarii
Nu cred ca exista notiunea de carie intre 2 mesele. Caria intotdeauna afecteaza osul dintelui, prin urmare caria este la una dintre cele doua masele, sau se poate sa fie si la amandoua. Consider ca acel medic stomatolog trebuia sa te rezolve punandu-ti plomba sau in cazul in care nu se mai putea pune plomba sa iti faca obturatia de canal fara sa-ti puna panasment. Nu, nu e normla sa doara. Continua sa iei Nurofen Immedia Ultra dar nu abuza. Cel mai bun calmant pentru masele si dinti este tot dentistul. Sanatate!
Buna seara.de vreo săptămână mă doare maseaua de minte inferioara stanga dar in ultima zi(adica azi) durerea e insuportabila.precizez ca măseaua este iesita toata dar are o gaura bănuiesc ca e o carie.am 26 de ani.ce as putea face pt ca am o fobie la doctori in general.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Durere & migrena?!
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 1Durere la masea - imbracata (de cateva luni) -
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 1Durere de ureche tot cu masea si cap
- 1durere acuta in interiorul dintelui
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 0durere de masea dupa plomba
- 2Durere de dinţi după implant
- 2durere dinti cu lucrare
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 0Durere tâmpla stânga, dinți și vărsături
- 1Dureri insuportabileeeeeee
- 3Dureri de masea
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 2Durere de masea plombata
- 1Durere dinte fara carie
- 2Molar inflamat
- 1Durere masea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: