Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
Buna ziua!
Am 21 de ani, iar saptamana trecuta am avut primul contact sexual. Mama mea intotdeauna m-a invatat sa fiu precauta cand imi aleg un baiat si iata, am ajuns ca pana la aceasta varsta sa nu fi experimentat sexul.
Nu stiu daca problema pentru care caut solutii are rezolvare la dvs. Cred ca tine mai mult de mental.
Mama mea stie ca sunt intr-o relatie, dar nu stie ca am facut sex cu prietenul meu, pe care nu il place si nu il accepta. Mi-a indus o continua spaima de a nu ramane accidental insarcinata si acum traiesc in permanenta cu aceasta frica.
Prietenul meu a folosit prezervativul in timpul actului sexual si nu si-a dat drumul. Dupa dezvirgnare, am avut o secretie galbuie, vascoasa, plus un sentiment de umezeala. E normal? Sau este cazul sa ma ingrijorez? In plus, cum as putea sa scap de teama asta de a nu se intampla ceva in timpul actului sexual si de a nu aparea o sarcina nedorita? Multumesc anticipat!
Am 21 de ani, iar saptamana trecuta am avut primul contact sexual. Mama mea intotdeauna m-a invatat sa fiu precauta cand imi aleg un baiat si iata, am ajuns ca pana la aceasta varsta sa nu fi experimentat sexul.
Nu stiu daca problema pentru care caut solutii are rezolvare la dvs. Cred ca tine mai mult de mental.
Mama mea stie ca sunt intr-o relatie, dar nu stie ca am facut sex cu prietenul meu, pe care nu il place si nu il accepta. Mi-a indus o continua spaima de a nu ramane accidental insarcinata si acum traiesc in permanenta cu aceasta frica.
Prietenul meu a folosit prezervativul in timpul actului sexual si nu si-a dat drumul. Dupa dezvirgnare, am avut o secretie galbuie, vascoasa, plus un sentiment de umezeala. E normal? Sau este cazul sa ma ingrijorez? In plus, cum as putea sa scap de teama asta de a nu se intampla ceva in timpul actului sexual si de a nu aparea o sarcina nedorita? Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ii este frica de prima data
- 2Ii este frica prima data
- 4prima experienta sexuala poate duce la modificarea greutatii?
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 3ma poate dezvirgina?
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 7Menstruatie? Ce sa fie?
- 5Control ginecologic
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 2Pericol de sarcina?
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 3Risc sarcina?
- 2Ejacularea rapidă
- 1Vreau răspuns serios. A fost protejat, dar tot îmi e teama. A fost prima mea experienta.
- 0Primul contact sexual
- 3Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: