Nu simt nimic, este ca ea spune ca este virgina
Salut, am aproape 19 ani si de cateva săptămâni am început sa întrețin relații sexuale cu iubita mea, problema este ca ea spune ca este virgina, iar eu in timpul actului nu simt nimic, dar absolut nimic. De tinunt actul in sine ma tinut o ora si jumătate, problema este ca doar cand am ejaculat am simtit ceva..
La momentul dezvirginarii ea nu a schițat nici un semn ca si cum ca o doare, sau ca ii place, sange nu a curs, apoi dupa o discutie pe tema asta a început sa scoate gemete fortat..
este vreun raspuns pentru problema mea? In legatura cu actul sexual?
La momentul dezvirginarii ea nu a schițat nici un semn ca si cum ca o doare, sau ca ii place, sange nu a curs, apoi dupa o discutie pe tema asta a început sa scoate gemete fortat..
este vreun raspuns pentru problema mea? In legatura cu actul sexual?
3 comentarii
Pentru ca stai o ora si jumatate nu simti nimic, ma voi nu stiti sa faceti dragoste, nu timpul conteaza, ci starea in care aduci partenera sa vrea sa aiba placere maxima in urma unui contact sexual, sa aiba orgasmul acela, altfel va luptati degeaba, devine plictisitor si fara placere.
La anii tai poti sa ai mai multe in cursul zilei dar cu un preludiu care aduce acea stare de bine si fericire in relatie. Fa pauze intre contacte si se va micsora si timpul la 10-15 min si va creste placerea.
La anii tai poti sa ai mai multe in cursul zilei dar cu un preludiu care aduce acea stare de bine si fericire in relatie. Fa pauze intre contacte si se va micsora si timpul la 10-15 min si va creste placerea.
Dar ce ar trebui să simți și tu nu simți?
Simți că dai in gol că și cum ai flutura penisul prin aer sau ce?
Legat de virginitate, există himen elastic, există lipsa himenului sau pur și simplu a fost rupt în timpul unei masturbări.
Are importanță pentru tine trofeul ăsta?
Tu complici lucrurile mai mult decât este necesar. Și s-ar putea să pierzi mai mult decât crezi.
Bucurați-vă unul de celălalt
Învățați tehnicile de satisfacere învățând unul de la celălalt.
Iubiți-va mult pentru că foarte probabil, peste o vreme veți întâlni fiecare pe altcineva. Profitați să fiți fericiți și discutați mult.
Simți că dai in gol că și cum ai flutura penisul prin aer sau ce?
Legat de virginitate, există himen elastic, există lipsa himenului sau pur și simplu a fost rupt în timpul unei masturbări.
Are importanță pentru tine trofeul ăsta?
Tu complici lucrurile mai mult decât este necesar. Și s-ar putea să pierzi mai mult decât crezi.
Bucurați-vă unul de celălalt
Învățați tehnicile de satisfacere învățând unul de la celălalt.
Iubiți-va mult pentru că foarte probabil, peste o vreme veți întâlni fiecare pe altcineva. Profitați să fiți fericiți și discutați mult.
Da, simt ca dau in gol. Adic ama gândesc si eu ca nu ar trebui sa fie asa nu? Nu simt nimic, si cand zic nimic e ca si cum nu as fi băgat-o, si nu nu e problema la mine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5a fost virgina?
- 3mi-a introdus doar 2 degete in vagin si parca apoi am vazut pete rosii pe chilot. Dezvirginare?
- 3Probleme sangerare la dezvirginare
- 2Sangerare vaginala
- 49Probleme cu erectia / Penis moale
- 2Ce se intampla daca imi incep viata sexuala?
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 6Ciclu scurt
- 0Durere dupa act sexual
- 1Oare sunt gravida?
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 1Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina
- 4Sunt insarcinata?M-am dezvirginat?
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 0Dezvirginare
- 2Ajutati ma, vreau sa imi incep viata sexuala !
- 5Dezvirginare cu durere
- 1Scurgere maronie
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: