Posibilitate de sarcina?

Salut.
Cu 3 saptamani in urma eu si prietena mea am avut primul contact sexual. Tin sa mentionez ca am fost protejati prin intermediul prezervativului. Nu am reusit sa o introduc prea mult deoarece ea avea dureri iar ejacularea nu a avut loc, Am verificat prezervativul si era intact, si mi-am verificat si capul penisului care era "uscat" sa zic asa.
Prietena mea are ciclul neregulat, iar astazi i-a venit, doar ca nu este ca de obicei, din punct de vedere cantitativ e mult mai putin. Desi eu unul sunt sigur pe ce s-a intampalt in seara aia si mentionez din nou ca desi eram protejati nici macar nu am ejaculat. Vreau sa va intreb:
1. Exista vreo sansa ca ea sa fie insarcinata?
2. Dupa primul contact sexual au loc schimbari la nivelul menstruatiei si nu numai ?
Cu 3 saptamani in urma eu si prietena mea am avut primul contact sexual. Tin sa mentionez ca am fost protejati prin intermediul prezervativului. Nu am reusit sa o introduc prea mult deoarece ea avea dureri iar ejacularea nu a avut loc, Am verificat prezervativul si era intact, si mi-am verificat si capul penisului care era "uscat" sa zic asa.
Prietena mea are ciclul neregulat, iar astazi i-a venit, doar ca nu este ca de obicei, din punct de vedere cantitativ e mult mai putin. Desi eu unul sunt sigur pe ce s-a intampalt in seara aia si mentionez din nou ca desi eram protejati nici macar nu am ejaculat. Vreau sa va intreb:
1. Exista vreo sansa ca ea sa fie insarcinata?
2. Dupa primul contact sexual au loc schimbari la nivelul menstruatiei si nu numai ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Durere in timpul actului sexual dupa deflorare
- 2Dezvirginare
- 5dupa dezvirginare am dureri de burta
- 6lipsa placerii
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 1Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 2Ce se intampla daca imi incep viata sexuala?
- 0Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
- 2Probleme erectie
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 2Va rog ajutați-ma!
- 5Sarcina?
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 0Dezvirginare
- 1Nu intra penisul in vagin
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 3Buna! Cât de eficiente sunt contraceptive ovule administrare intravaginala?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: