Posibilitate de sarcina?
Salut.
Cu 3 saptamani in urma eu si prietena mea am avut primul contact sexual. Tin sa mentionez ca am fost protejati prin intermediul prezervativului. Nu am reusit sa o introduc prea mult deoarece ea avea dureri iar ejacularea nu a avut loc, Am verificat prezervativul si era intact, si mi-am verificat si capul penisului care era "uscat" sa zic asa.
Prietena mea are ciclul neregulat, iar astazi i-a venit, doar ca nu este ca de obicei, din punct de vedere cantitativ e mult mai putin. Desi eu unul sunt sigur pe ce s-a intampalt in seara aia si mentionez din nou ca desi eram protejati nici macar nu am ejaculat. Vreau sa va intreb:
1. Exista vreo sansa ca ea sa fie insarcinata?
2. Dupa primul contact sexual au loc schimbari la nivelul menstruatiei si nu numai ?
Cu 3 saptamani in urma eu si prietena mea am avut primul contact sexual. Tin sa mentionez ca am fost protejati prin intermediul prezervativului. Nu am reusit sa o introduc prea mult deoarece ea avea dureri iar ejacularea nu a avut loc, Am verificat prezervativul si era intact, si mi-am verificat si capul penisului care era "uscat" sa zic asa.
Prietena mea are ciclul neregulat, iar astazi i-a venit, doar ca nu este ca de obicei, din punct de vedere cantitativ e mult mai putin. Desi eu unul sunt sigur pe ce s-a intampalt in seara aia si mentionez din nou ca desi eram protejati nici macar nu am ejaculat. Vreau sa va intreb:
1. Exista vreo sansa ca ea sa fie insarcinata?
2. Dupa primul contact sexual au loc schimbari la nivelul menstruatiei si nu numai ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Imediat dupa primul contact
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 4Dupa dezvirginare
- 4cum sa fac acest pas...
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 5nu pot sa o fac din cauza durerii
- 49Probleme cu erectia / Penis moale
- 2Ce se intampla daca imi incep viata sexuala?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 2un raspuns va rog
- 4Sarcina
- 4Problema sex!
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 1Primul act sexual
- 1Problema in timpul actului sexual
- 4Prima experienta sexuala (not so good)
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: