Posibilitate de sarcina?
Salut.
Cu 3 saptamani in urma eu si prietena mea am avut primul contact sexual. Tin sa mentionez ca am fost protejati prin intermediul prezervativului. Nu am reusit sa o introduc prea mult deoarece ea avea dureri iar ejacularea nu a avut loc, Am verificat prezervativul si era intact, si mi-am verificat si capul penisului care era "uscat" sa zic asa.
Prietena mea are ciclul neregulat, iar astazi i-a venit, doar ca nu este ca de obicei, din punct de vedere cantitativ e mult mai putin. Desi eu unul sunt sigur pe ce s-a intampalt in seara aia si mentionez din nou ca desi eram protejati nici macar nu am ejaculat. Vreau sa va intreb:
1. Exista vreo sansa ca ea sa fie insarcinata?
2. Dupa primul contact sexual au loc schimbari la nivelul menstruatiei si nu numai ?
Cu 3 saptamani in urma eu si prietena mea am avut primul contact sexual. Tin sa mentionez ca am fost protejati prin intermediul prezervativului. Nu am reusit sa o introduc prea mult deoarece ea avea dureri iar ejacularea nu a avut loc, Am verificat prezervativul si era intact, si mi-am verificat si capul penisului care era "uscat" sa zic asa.
Prietena mea are ciclul neregulat, iar astazi i-a venit, doar ca nu este ca de obicei, din punct de vedere cantitativ e mult mai putin. Desi eu unul sunt sigur pe ce s-a intampalt in seara aia si mentionez din nou ca desi eram protejati nici macar nu am ejaculat. Vreau sa va intreb:
1. Exista vreo sansa ca ea sa fie insarcinata?
2. Dupa primul contact sexual au loc schimbari la nivelul menstruatiei si nu numai ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina si virgina
- 2Dupa dezvirginare
- 5Ejaculare precoce
- 2Nu simt placere în timpul actului sexual.
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 2Pericol de sarcina?
- 3Virgina insarcinata???
- 4Protejarea pentru primul act sexual
- 4Frica de sex..
- 2un raspuns va rog
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 4Problema sex!
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 0Se poate sa rămână însărcinată ?
- 3Risc sarcina?
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 2Primul act sexual
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 1Metode de contraceptie
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: