Primele anticonceptionale si sex
Sunt la primele anticonceptionale din viata mea (KARISSA)..si am facut sex neprotejat dupa primele 2 saptamani de la prima pilula.E vreo problema?trebuia sa sa astept o luna?ast un rasp!va rog mult!
3 comentarii
De regula se iau in prima zi de menstruatie si pe urma nu este nici oproblema poti face sex neprotejat dupa ce se termina menstruatia.de regula cam sapte zile se sta pana la contact neprotejat.in cazu in care nu ai luat pilula in prima zi ai luato in adoua sau ultima zi este bine ca ai asteptat 2 sapatmani.
Mc mult de tot pt raspuns!.eu nu am luat prima pilula in prima zi de menstruatie...am luat-o in a-3 zi, cam asa, la sfatul primit la un family planning.si am avut un contact sexual neprotejat in a 11 zi de la luarea primei pilule!..asta ce inseamna?????
Nu cred ca-i vro problema.cam in circa 7 zile ele isi fac efectul in corp.nu fii speriata stai linistia ca-i ok. ca sa stii pe viitor se iau in prima si a cincea zi dar pentru linistea ta presupun ca au si ele un prospect citestel ca poate mai gasesti raspunsuri care te intereseaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3pauza de anticonceptionale
- 3anticonceptionalele si lamaia
- 11anticonceptionalele karissa nu sunt eficiente din prima luna?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 4novinette sau diane 35?
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 4Inel vaginal vs anticonceptionale
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 2Pastila vomata.Urgent!
- 3anticonceptionale contra acneei
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
- 0Sinupret si anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: karissa anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: