exista pilule care nu ingrasa?
3 comentarii
COntraceptivele orale îngraşă în medie cu 2 kg. Dispersia este foarte mare, adică există femei care nu se îngraşă de loc, altele care se îngraşă chiar cu 10 kg. Pentru a ajunge la media de 2 kg, vă puteţi închipui că numărul celor care nu se îngraşă este mai mare. În ciuda campaniilor publicitare foarte susţinute a puternicelor firme care produc anticoncepţionale, nu există diferenţe notabile între un tip de pilule şi altul, îngrăşarea fiind o caracteristică de teren care, în mare măsură, poate fi prevăzută la consilierea pentru alegerea unui contraceptiv.
Si atunci care e solutia pentru a mentine o greutate normala? Eu nu sunt atat de slaba incat sa imi permit sa ma ingras 10 kg. Care este cauza ingrasarii? Creste pofta de mancare sau exista retentie de apa in organism? Cum poate fii combatuta?
Cauzele îngrăşării la anticoncepţionale sunt multiple. Ele pot creşte atât apetitul, cât şi retenţia apei. De asemenea, au efect anabolizant (adică te pot îngrăşa mai mult, totuşi mâncând mai puţin). Retenţia de apă poate fi combătută luând 2 tablete de Nefrix pe săptămână (de exemplu, în fiecare miercuri şi sâmbătă dimineaţa). În cazul îngrăşării peste 2 kg, eu recomand pacientelor mele schimbarea contraceptivului sau schimbarea metodei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4maninc, maninc, maninc si nici un rezultat
- 2de ce ma ingras?
- 3vreau sa ma ingras
- 2anticonceptionale-intrebare pentru un medic!
- 5anticonceptionale karissa de 2 ani
- 3este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?
- 5Imi doresc din tot sufletul sa ma ingras...
- 4Inel vaginal vs anticonceptionale
- 4jeanine, nervozitatea si libidoul scazut:(
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 4Anticonceptinale
- 1vreau sa ma ingras
- 4anticonceptionale
- 44 kg in mai putin de o luna dupa ce am renuntat la anitconceptionale
- 0insomnie = grasime, cum scap de ea?
- 3nu mananc mult dar ma ingras!
- 1Anticonceptionale Microdiol
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 1Schimbare ora anticonceptionale
- 0M-am ingrasat brusc.
Mai multe informații despre: ingrasarea anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: