si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
iau de o luna de zile jeanine pentru prima data, la recomandarea medicului, mentionez ca inainte de a incepe anticonceptionalele aveam un ciclu regulat luna de luna la 28 de zile.Am trecut de pauza de 7 zile si nu mi-a venit menstruatia.
Am inceput cea dea doua folie, mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Credeti ca trebuiesc schimbate pastilele?ce sa fac?
Am inceput cea dea doua folie, mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Credeti ca trebuiesc schimbate pastilele?ce sa fac?
6 comentarii
mentionez ca nici spotting nu am avut aceasta prima luna de jeanine.Astept raspuns.Multumesc
Tulburările de ciclu (în cazul Jeanine, mai ales în direcţia diminuării până la dispariţie a fluxului menstrual), reprezintă un efect secundar foarte frecvent al tratamentului contraceptiv. De regulă, problema se rezolvă spontan după 3 luni.
va multumesc din suflet, m-ati linistit.eram tare panicata.inca o data multumesc
inca o intrebare va rog multttt: In situatia de mai sus mentionata, cu lipsa menstruatiei.pot ramane insarcinata dk nu am avut ciclu prima luna de jeanine?sunt protejata luna asta?(bineinteles dk le iau corect)multumesc mult
buna ziua,
Ma numesc Adaina si am si eu cateva intrebari.Am inceput sa iau anticonceptionale Microgynon 30 acum 2 luni la recomandarea medicului, insa fara sa stiu pe la jumatatea celui de al doilea blister am avut ceva probleme cu fierea si am baut fara sa stiu ceai de sunatoare si am avut si contact sexual.Din ceea ce am citit pe prospect, sunatoarea poate diminua sau chiar anula efectul pilulelor...asadar m-am speriat si am luat la 36 ore dupa contactul sexual postinor 2.acum ma aflu in pauza de 7 zile si inca nu mi-a venit ciclu.
Ce sa fac?sa incep al treilea blister dupa pauza de 7 zile chiar daca ciclul nu a venit?sau sa astept sa-mi vina si apoi sa o iau de la capat cu anticonceptionalele (adica sa incep sa iau pastilele din prima zi de menstruatie?)
va rog ajutati-ma cu un raspuns...nu stiu ce sa fac.
va multumesc
Ma numesc Adaina si am si eu cateva intrebari.Am inceput sa iau anticonceptionale Microgynon 30 acum 2 luni la recomandarea medicului, insa fara sa stiu pe la jumatatea celui de al doilea blister am avut ceva probleme cu fierea si am baut fara sa stiu ceai de sunatoare si am avut si contact sexual.Din ceea ce am citit pe prospect, sunatoarea poate diminua sau chiar anula efectul pilulelor...asadar m-am speriat si am luat la 36 ore dupa contactul sexual postinor 2.acum ma aflu in pauza de 7 zile si inca nu mi-a venit ciclu.
Ce sa fac?sa incep al treilea blister dupa pauza de 7 zile chiar daca ciclul nu a venit?sau sa astept sa-mi vina si apoi sa o iau de la capat cu anticonceptionalele (adica sa incep sa iau pastilele din prima zi de menstruatie?)
va rog ajutati-ma cu un raspuns...nu stiu ce sa fac.
va multumesc
Buna..am si eu o intrebare...martea trecuta am terminat primul blister logest..ultima pastila am luat-o martea trecuta..au trecut 6 zile de pauza si menstruatia nu a aparut...am facut si test si rezultatul a fost negativ...este ceva in neregula..va rog un raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa o pauza cand trebuie luata pilula?
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 4modificare menstruatie
- 3Melleva - informatii
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 7intrerupere jeanine
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 10folosirea anticonceptionalelor
- 2Intarziere menstruatie dupa anticonceptionale
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 0schimbare data ciclu menstrual
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 5Menstruatie intarziata
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 1Intarziere perioada menstruala
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: