Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.

Buna seara,
Am o problema, cand m-am culcat ultima oara cu prietena mea nu am folosit prezervativ si am terminat in ea, mentionez ca ieri a fost ultima ei zi din ciclul menstrual iar distanta dintre penultimul ei ciclu si ultimul a fost de 26 de zile. Pot sa spun ca nu a fost o cantitate mare de sperma pentru ca a fost al treilea "numar" (la primele doua am folosit prezervativ), iar mie imi scade foarte mult cantitatea care o ejaculez chiar dupa primul "numar". As dori sfatul unui medic cat mai repede ca prietena mea sa stie ce ar trebui sa faca.
Am o problema, cand m-am culcat ultima oara cu prietena mea nu am folosit prezervativ si am terminat in ea, mentionez ca ieri a fost ultima ei zi din ciclul menstrual iar distanta dintre penultimul ei ciclu si ultimul a fost de 26 de zile. Pot sa spun ca nu a fost o cantitate mare de sperma pentru ca a fost al treilea "numar" (la primele doua am folosit prezervativ), iar mie imi scade foarte mult cantitatea care o ejaculez chiar dupa primul "numar". As dori sfatul unui medic cat mai repede ca prietena mea sa stie ce ar trebui sa faca.
4 comentarii

Nu sunt medic, iti raspund din propria experienta..ASA s-a nascut cele de-al doilea copil al nostru.
TOTUL e posibil.Succes.
TOTUL e posibil.Succes.

nu conteaza cantitatea spermei conteaza daca ea era in perioada "fertila" :) Tu zici ca "ieri" a fost ultima zi de ciclu???!!!!! Ea era la menstruatie cand ai terminat" in ea??? Din cate stie eu cca 10 zile de la terminarea menstruatiei poti ejacua in ea... deci 10 zile inaintea menstruatiei si 10 dupa.

Mai multa lume mi-a spus ca nu e nicio problema, dar am vazut ca nu toti au fost norocosi asa ca i-am cumparat un postinor dupa o zi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 4Urgent raspundeti care stiti - pot ramane gravida?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 2Sunt însărcinată? Vă rog să mă ajutaţi!
- 3iubita mea e insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 1Sarcina ?
- 4Sex si sarcina
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0Rigevidon 21+7
- 0Pot fi însărcinată?
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: