Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
Buna ziua, acum 3 zile am facut sex fara penetrare cu prietena mea, fara lenjerie intima si penisul meu s-a atins de labiile ei. Apoi am folosit degetul atingandu-i usor labiile. De pe 22 pana pe 31 ar trebui sa ii vina ciclul insa inca nu i-a venit si ea este foarte speriata.. Se poate sa ramana insarcinata.. ?
5 comentarii
Nu, nu se poate. Poveşti gen "rămasă însărcinată de la colacul de WC" trebuie considerate folclor urban. Din aceeaşi categorie de tip "crocodilii din sistemul de canalizare".
Va multumesc mult pentru raspunul rapid. Ea isi face griji deoarce inca nu i-a venit ciclul..
Legat de raspunsul intrebarii ridicate mai sus, eu va spun DA! Si asta nu o spun folosind cuvinte fara greutate! Experienta de pe teren a confirmat raspunsul. Cine nu stie sa citeasca!
Cineva gravida in luna a 6-a era VIRGINA si a fost rugata sa-si rezolve problema! Cine cunoaste, sa inteleaga. Nu e locul potrivit pentru detalii prea intime...
Cineva gravida in luna a 6-a era VIRGINA si a fost rugata sa-si rezolve problema! Cine cunoaste, sa inteleaga. Nu e locul potrivit pentru detalii prea intime...
Sa faca un test de sarcina ; dar mai mult ca sigur intarzierea se datoreaza altor cauze, nu unei eventuale sarcini.
Bună !
Cel mai simplu e să facă un test de sarcină. Il puteți procura de la orice farmacie, aveți instrucțiuni de folosință și vedeți rezultatul imediat.
Cel mai simplu e să facă un test de sarcină. Il puteți procura de la orice farmacie, aveți instrucțiuni de folosință și vedeți rezultatul imediat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 3Ii este frica de prima data
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 2Poate fi insarcinata?
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 1sunt gravida?
- 1Însărcinată sau nu ?
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 4Sarcina
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: