Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
Buna ziua,
am facut sex neprotejat in data de 5 august, a ejaculat in mine, iar dupa 1 ora am luat pilula de a2a zi.
in data de 2 august a fost ultima zi de menstruatie.
sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
am citit ca pilula de a2a zi da rezultate in proportie de 85%.
astept un raspuns
multumesc.
am facut sex neprotejat in data de 5 august, a ejaculat in mine, iar dupa 1 ora am luat pilula de a2a zi.
in data de 2 august a fost ultima zi de menstruatie.
sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
am citit ca pilula de a2a zi da rezultate in proportie de 85%.
astept un raspuns
multumesc.
6 comentarii
anonim, nu esti insarcinata daca ai luat pilula de a doua zi. Aveai mari sanse sa nu ramai insarcinata nici daca nu o luai, deoarece nu te prea aflai in perioada fertila.
Pe viitor fereste-te de pilula de a doua zi pe cat poti. Acum nu te astepta la menstruatii regulate pe o perioada de cateva luni, pilula de a doua zi da mari probleme la nivel hormonal. Nu te juca cu aceasta pastila. Sa fie prima si ultima oara cand o folosesti.
Pe viitor fereste-te de pilula de a doua zi pe cat poti. Acum nu te astepta la menstruatii regulate pe o perioada de cateva luni, pilula de a doua zi da mari probleme la nivel hormonal. Nu te juca cu aceasta pastila. Sa fie prima si ultima oara cand o folosesti.
multumesc pentru raspuns.
am luat pastila aia fara sa ma documentez ce implica, acum imi pare rau k nu am fost mai atenti si a trebuit sa o folosesc :(.
am luat pastila aia fara sa ma documentez ce implica, acum imi pare rau k nu am fost mai atenti si a trebuit sa o folosesc :(.
nu ai cum sa fii insarcinata daca ai respectat prospectul. intradevar cum zice otilia aceasta astiluta nu e buna, provoaca dezechilibre hormonale si o perioada buna de timp nu vei mai avea menstre regulate, asta depinde si de organismul fiecareia dintre noi. insa aceasta pastiluta de fereste de o sarcina nedorita, acum preferi sa ramai si sa nu stii ce sa faci cu bebe, sa-ti distrugi viata, sa-l dai sau sa faci avortt???sau preferi sa ti dereglezi ciclul dar pe viitor sa fii precauta??? stai linistita deocamdata. eu recomand ac daca ai un iubit stabil si esti sanatoasa( nu fumezi, nu ai diabet, probleme cu rinichii sau ficatul ori varice).
raluca88, te contrazic, a avea un bebe nu inseamna a-ti distruge viata, indiferent de varsta la care il ai. Un copil este o minune indiferent de momentul din viata in care ramai insarcinata.
da otilia si daca nuj ai loc de munva nii tu nici el, nici parinti sa te ajute cu bani sau altele, cum te descurci?da eno minune nu zic nu, e cea mai mare insa trebuie sa fii pregatit
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 7prea mult stres ajutor
- 4sunt insarcinata?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 0Sint insarcinatà ?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 4Sex neprotejat
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 0Pilula de a doua zi - nici un simptom
- 5sarcina sau dereglare
- 1sunt însărcinată?
- 1Pastila de a doua zi...
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 2Sarcina sau paranoia?
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
- 0Escapelle
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: