Sunt sanse sa raman gravida?

Buna ziua! Am avut un contact sexual protejat, insa in timpul acestuia am simtit o substanta care iesea din vagin. Poate fi acea substanta un lichid vaginal sau exista sansa ca sperma sa fi iesit din prezervativ, desi a fost pus corect? Dupa ce si a scos prezervativul la distanta de 30min-1 ora si a introdus degetele in vaginul meu, fara a se spala pe maini, exista sansa sa fi existat sperma pe degete si risc de sarcina? De asemenea, am atins prezervativul pentru a l arunca si ulterior mi am atins vaginul
3 comentarii

Bună dimineața!
Pentru mai multă siguranță cumpărați un test de sarcină, care se găsește la orice farmacie, pentru că orice părere poate fi doar ipotetică.
Pentru mai multă siguranță cumpărați un test de sarcină, care se găsește la orice farmacie, pentru că orice părere poate fi doar ipotetică.

Tin sa mentionez ca am avut menstruatie intre 2 si 7-8 aprilie, iar pe 14 am luat Postinor 2 si nu am o menstruatie regula (a mea este de 30-31 de zile)

Sunt destule excepțíi. De multe ori deși vine ciclul, există o sarcină, sau alăptezi și fără nici-un simptom te trezești gravidă în lună mare, etc. Așa că decât să trăiești în nesiguranță mai bine verifici.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 7e sarcina?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 11virgina insarcinata?!
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 0Insarcinata?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 1Sarcinaaaa????
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
- 1Intarziere menstruala 7 zile - fac test de sarcina sau mai astept?
- 5Sunt insarcinata?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: