prezerativ rupt

buna ziua imi raspunde va rog si mie cineva am o nelamurire mare.acum 3 saptamani am avut un contact sexual protejat cu un tip cu care am o relatie relativ noua de circa 2 luni, dar prezervativul s-a rupt, ne-am dat seama doar la sfarsit de asta din pacate, si totusi am folosit durex..faza nasoala e ca el s-a si terminat si a trebuit sa iau pastila de a doua zi...cu toate astea nu am incredere oarba in cuvantul lui, desi el si-a dat cuvantul ca nu are nimic si a avut numai relatii serioase, in fine poate sunt un pic paranoica...dar dupa o saptamana, m-am dus si am facut analize la synevo pentru :secretie de col utern, secretie vaginala test papanicolau cu screening si testare hpv pt tipuri cu risc crescut..mi-au venit analizele si toate mi-au iesit bine, nu am nimic, inca cele de sange nu le-am facut, am sa le fac peste o luna jumate..acum as dori sa stiu daca in cazul in care prietenul meu ar avea zicem hpv si mi l-ar fi dat, ar fi aparut la analizele facute peste o saptamana de la contact? dar gonoreea si trichomonas?iar daca fac analizele de sange pt sifilis, hepatita b, c hiv la 2 luni de la contact se vede in sange? sau sa astept mai mult ca sa fie testul 100 % concludent?daca analizele care le-am facut imi arata ca nu am nimic veneric pot sta linistita?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 4s-a rupt prezervativul, poate lua pilula dupa 3 ore?
- 3Sunt cam speriata: prezervativul s-a rupt
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 3Daca se rupe prezervativul..
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 7urgent: prezervativ spart si postinor
- 0Eficienta pastilei de a doua zi.
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1Dacă s-a rupt prezervativul in timpul actului ramii insarcinata ?
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 0Exista riscul unei sarcini?
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 4Sunt sanse de sarcina?
- 2Buna ziua. Problema dupa menstruatie.
- 1Posibila sarcina
Mai multe informații despre: prezervativul rupt