Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
Buna ziua! Duminica 23.02.2014, am avut un contact sexual protejat iar cand am scos prezervativul am observat ca avea o gaura foarte mica atunci cand l-am umflat. ( El a ejaculat in mine) Am luat Escapelle la o ora de la contact dar nu am avut nici un fel de reactie adversa.
Mentruatia, luna trecuta, mi-a venit pe 29 iar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 26. Imi vine regulat, cu o diferenta de 3 zile de luna precedenta.
Dupa ce am luat Escapelle nu am avut nici 'menstruatia falsa'.. Am sanii umflati si ma doare foarte tare burta.
Ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept sa vad daca imi vine menstruatia?
Va rog mult sa ma ajutati!
Mentruatia, luna trecuta, mi-a venit pe 29 iar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 26. Imi vine regulat, cu o diferenta de 3 zile de luna precedenta.
Dupa ce am luat Escapelle nu am avut nici 'menstruatia falsa'.. Am sanii umflati si ma doare foarte tare burta.
Ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept sa vad daca imi vine menstruatia?
Va rog mult sa ma ajutati!
2 comentarii
Ai putea sa imi spui, te rog, ce prezervativ (produs) ai folosit ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7de ce mi a intarziat ciclul timp de doua luni?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 4Contracepţie
- 4E posibil sa raman insracinata?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 1Contraceptia la minore!?
- 1metode de contraceptie
- 2Prezervativ rupt
- 1prezervativ rupt
- 1Test negativ
- 5Prima perioada de sarcina
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 0S-a rupt prezervativul, ajutor!!!
- 2Test de sarcina pozitiv sau.. nu