Buna ziua. Problema dupa menstruatie.
Buna ziua. Suntem un cuplu si mereu am avut grija de noi si viata noastra sexuala. Ieri am avut contact protejat cu partenera mea, iar la final am observat o gaura in prezervativ. Ieri dimineață a fost ultima zi a menstruatiei, iar dupa contact am observat ca tot ce ar fi trebuit sa fie in prezervativ nu era.. Seara a mai avut cateva mici scurgeri ale menstruatiei. Noi ne-am gandit sa luam pastila de a 2 zi pentru evitarea unei sarcini. Dar ne lovim de cateva aspecte. E bine sa iei escapelle imediat dupa menstruatie sau chiar dupa ultima zi a menstruatiei? Ce riscuri sunt avand in vedere ca menstruatia s-a terminat tot ieri. E posibil sa ramana insarcinata in aceasta perioada, avand in vedere ca teoretic ovulele nu sunt pregatite dupa menstruatie. Suntem indecisi daca sa luam sau nu escapelle si ce anume e bine sa facem acum. Peste 2 săptămâni avem si concediu programat si ne este teama sa nu aiba parte de dereglari rele... Poate chiar in acea perioada. Daca ne poate ajuta cineva cu sfat... Multumim
2 comentarii
Bună ziua, sunteți în siguranță. Dacă era ultima zi de menstruație (sau chiar dacă ar fi trecut doar câteva zile de la menstruație) nu exista risc de sarcina.
Pe de alta parte, nu pot sa nu observ felul în care va exprimați, ca și cum ați fi o singura persoană; asta indica de multe ori o relație de...dependență la care va recomand sa fiți atenți
Pe de alta parte, nu pot sa nu observ felul în care va exprimați, ca și cum ați fi o singura persoană; asta indica de multe ori o relație de...dependență la care va recomand sa fiți atenți
Nu sunt probleme cu sarcina în această perioadă, dar aveți grijă pe viitor că dacă escapelle protejează de sarcină, are niște contraindicații pe care ar fi bine să le cunoașteți. Nu oricine și în orice condiții o poate folosi, așa că mai bine aveți grijă cu prezervativul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 4am si eu o mare problema - s-a rupt prezevativul
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 3Putin disperata
- 7Sarcina?
- 0Prezervativ rupt!
- 7Infectat cu hiv ?
- 0Prezervativ rupt
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 1prezervativ rupt
- 2Prezervativ rupt la varf
- 6Sarcina posibilă?
- 1Este posibil să rămân însărcinată?
- 0Poate fi vorba de vre-o sarcina sau e doar impresia mea?
- 0Ajutati-ma: prezervativ rupt
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Urgeent e nevoie de pastila de a 2 zi?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: