Sunt cam speriata: prezervativul s-a rupt
am facut sex cu prietenul meu acum o luna si s-a intamplat ca prezervativul sa se rupa. am apelat pentru a doua oara la prostinor 2 (prima data il luasem cu o luna in urma).am luat medicamentul asa cum era prescris, iar la cateva zile dupa am avut sangerari, gen mensturatie pe care le-am cosndierat ca atare.daca era menstruatie(si sper sa fi fost)a venit cu doua spatamani mai devremee de cat era normal.Asta nu ma agitat delok, stiind ca la a doua folosire in mai putin de un an, prostinor 2 deregleaza menstruatia.Treaba e k inca nu mi-a venit mens. pe luna asta si sunt cam speriata.As vre sa jtiu daca sunt sanse sa fi ramas insarcinata
3 comentarii
La majoritatea femeilor urmatoarea menstruatie va începe la timp sau cu cîteva zile mai devreme sau mai tîrziu. Daca menstruatia nu apare într-o saptamîna de la data calculata, exista probabilitatea de a fi ramas însarcinata. În acest caz trebuie sa mergeti imediat la medicul ginecolog. Bafta!!
Sau faceti-va un test de sarcina este cel mai bine nu e indicat sa va luati dupa vorbe, aici este vorba despre corpul dumneavoastra
Da, mi-am facut azi un test si totul e bine, Nah, ma asteptam sa fie totul in regula, dar nu eram deloc linistita, desi nu aveam un motiv intemeiat sa ma agit. Mrs de sfat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 4Este insarcinata?
- 7postinor si menstruatia
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 7urgent: prezervativ spart si postinor
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 7ovulatie si lichid seminal
- 2Sunt insarcinata?
- 4Ajutati-ma: yasmin si antibiotic
- 0Prezervativ rupt
- 0Am ramas inscarcinata ? Da Sau Nu?
- 0Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: prezervativul rupt