Sunt cam speriata: prezervativul s-a rupt
am facut sex cu prietenul meu acum o luna si s-a intamplat ca prezervativul sa se rupa. am apelat pentru a doua oara la prostinor 2 (prima data il luasem cu o luna in urma).am luat medicamentul asa cum era prescris, iar la cateva zile dupa am avut sangerari, gen mensturatie pe care le-am cosndierat ca atare.daca era menstruatie(si sper sa fi fost)a venit cu doua spatamani mai devremee de cat era normal.Asta nu ma agitat delok, stiind ca la a doua folosire in mai putin de un an, prostinor 2 deregleaza menstruatia.Treaba e k inca nu mi-a venit mens. pe luna asta si sunt cam speriata.As vre sa jtiu daca sunt sanse sa fi ramas insarcinata
3 comentarii
La majoritatea femeilor urmatoarea menstruatie va începe la timp sau cu cîteva zile mai devreme sau mai tîrziu. Daca menstruatia nu apare într-o saptamîna de la data calculata, exista probabilitatea de a fi ramas însarcinata. În acest caz trebuie sa mergeti imediat la medicul ginecolog. Bafta!!
Sau faceti-va un test de sarcina este cel mai bine nu e indicat sa va luati dupa vorbe, aici este vorba despre corpul dumneavoastra
Da, mi-am facut azi un test si totul e bine, Nah, ma asteptam sa fie totul in regula, dar nu eram deloc linistita, desi nu aveam un motiv intemeiat sa ma agit. Mrs de sfat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 8postinor 2 + menstruatie
- 4s-a rupt prezervativul, poate lua pilula dupa 3 ore?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3Pilula de a doua zi... nelamurire
- 4Este insarcinata?
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 0Prezervativul s-a rupt.
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 0disfunctie erectila, prezervativ rupt... Ajutor, va rog!
- 2Prezervativ rupt
- 1Intarziere menstruatiei dupa Escapelle ! Urgent.
- 14S-a spart prezervativul
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 6incident neplacut cu prezervativul
- 1Prezervativ rupt
- 0Este posibila sarcina?
- 9Sunt însărcinată?
- 0HIV negativ + Transmitere
Mai multe informații despre: prezervativul rupt