Sunt sanse de sarcina?
Buna! Ieri am avut nefericitul caz de a se rupe prezervativul. Eu am apucat sa ejaculez inauntru. Prietena mea s-a dus repede si a urinat si s-a spalat jos. La aproximativ 5-6 ore a luat o pastila de a doua zi Escapelle. Mentionez ca abia Cu o zi inainte a terminat menstruatia. Ce sanse sunt sa ramana? Ar trebui sa-mi fac griji? Sunt extrem de stresat. Multumesc!
4 comentarii
Bună Geo, având în vedere ca a fost și după ciclu menstrual și a și luat pastilă de a doua zi care nu prea este indicata deoarece derutează tot organismul, eu zic sa stai liniștit! Nu va rămâne însărcinată!
Buna ziua,
Escapelle ar trebui sa previna formarea unei sarcini, acesta este scopul pilulei de a doua zi administrata corect
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Escapelle ar trebui sa previna formarea unei sarcini, acesta este scopul pilulei de a doua zi administrata corect
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Bună ziua! Acum 4 luni a avut loc un contact sexual sa ii zicem asa, nedorit(doar și-a pus chestia aia la mine între labii, nu a intrat) și m-am simțit uda. Din acest motiv am luat pastila escapelle abia după 40 de ore ca atunci am aflat de ea. Sunt virgină, nu am avut inaitne nici un contact sexual cu alt bărbat și nici acesta nu a fost unul după cum v-am zis. Mi-a venit menstruatia în toate aceste 4 luni. Acum sunt în apropierea următoarei menstruații, dar simt ceva prin burtă. Sa fie de la balonare sau de la pastila de a doua zi? E puțin diferit ce simt. Menționez ca am făcut multe teste de sarcina și au ieșit negativ. Dar ma îngrijorează ce simt prin burtă. Va rog frumos sa îmi răspundeți. Va mulțumesc!
Buna ziua,
din pacate online nu puteti primi certitudine a unui diagnostic legat de simptomelor mentionate de dvs. Va recomandam sa consultati un medic.
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
din pacate online nu puteti primi certitudine a unui diagnostic legat de simptomelor mentionate de dvs. Va recomandam sa consultati un medic.
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3prezevrativ rupt, Postinor 2
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 4Off, Va rog un raspuns: prezervativul s-a rupt
- 3Daca se rupe prezervativul..
- 2Prezervativ rupt
- 7urgent: prezervativ spart si postinor
- 12Postinor 2.
- 8este posibil sa fiu insarcinata?
- 1prezervativ rupt
- 6incident neplacut cu prezervativul
- 0S-a rupt prezervativul.
- 1Prezervativ rupt! Menstruația întîrzie!
- 1Problema in timpul actului sexual!!!
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 0Boli cu transmitere sexuala
- 1Sunt insarcinata?
- 0Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: