Sunt sanse de sarcina?

04-05-2019
Geo989
Nu este medic/terapeut
Geo989
Buna! Ieri am avut nefericitul caz de a se rupe prezervativul. Eu am apucat sa ejaculez inauntru. Prietena mea s-a dus repede si a urinat si s-a spalat jos. La aproximativ 5-6 ore a luat o pastila de a doua zi Escapelle. Mentionez ca abia Cu o zi inainte a terminat menstruatia. Ce sanse sunt sa ramana? Ar trebui sa-mi fac griji? Sunt extrem de stresat. Multumesc!
4 comentarii
0
05-05-2019, ora 21:35
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Bună Geo, având în vedere ca a fost și după ciclu menstrual și a și luat pastilă de a doua zi care nu prea este indicata deoarece derutează tot organismul, eu zic sa stai liniștit! Nu va rămâne însărcinată!
0
07-05-2019, ora 09:31
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Buna ziua,

Escapelle ar trebui sa previna formarea unei sarcini, acesta este scopul pilulei de a doua zi administrata corect

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
0
12-03-2021, ora 12:06
Sara Iacoban
Nu este medic/terapeut
Sara Iacoban
Bună ziua! Acum 4 luni a avut loc un contact sexual sa ii zicem asa, nedorit(doar și-a pus chestia aia la mine între labii, nu a intrat) și m-am simțit uda. Din acest motiv am luat pastila escapelle abia după 40 de ore ca atunci am aflat de ea. Sunt virgină, nu am avut inaitne nici un contact sexual cu alt bărbat și nici acesta nu a fost unul după cum v-am zis. Mi-a venit menstruatia în toate aceste 4 luni. Acum sunt în apropierea următoarei menstruații, dar simt ceva prin burtă. Sa fie de la balonare sau de la pastila de a doua zi? E puțin diferit ce simt. Menționez ca am făcut multe teste de sarcina și au ieșit negativ. Dar ma îngrijorează ce simt prin burtă. Va rog frumos sa îmi răspundeți. Va mulțumesc!
0
15-03-2021, ora 18:16
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Buna ziua,

din pacate online nu puteti primi certitudine a unui diagnostic legat de simptomelor mentionate de dvs. Va recomandam sa consultati un medic.

O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de făcut dacă se rupe prezervativul?
  •