s-a rupt prezervativul, poate lua pilula dupa 3 ore?

S-a rupt prezervativul.si cand am obs...deja am ejaculat odata.apoi am continuat actul...si am mai ejaculat odata cu gandul ca oricum va trebui sa folosim pilula(contraceptia)
Asta s-a intamplat acum 3 ore.ce imi recomandati sa folosim???
Ajutati-ma cu un sfat va rog.cat mai repede...!!!!
Asta s-a intamplat acum 3 ore.ce imi recomandati sa folosim???
Ajutati-ma cu un sfat va rog.cat mai repede...!!!!
4 comentarii

Prostinor din cate stiu eu...dar la farmacie puteti cere oricum pilula de dupa.si va sti si farmacista ce sa va dea

Pilula se numeste postinor!
Sunt recomandate si spalaturile vaginale cu tantum rosa!!!
Sunt recomandate si spalaturile vaginale cu tantum rosa!!!

si eu am cam aceiasi problema.faza e ca la mine inca se mai ridica...dar totusi...e o problema cu erectia...nu e cum tre sa fie...e ca un lichid...trasparent...nici nu stiu ce pot sa fac...si asta o cam am de vreo 2 3 sapt...nush ce o fi ore eu tot zic ca e ceva temporar...faptul cred ca vine de la lipsa de sex...eu sunt plecat din tara...si tinand cont...ca tot timpu lipsa actului sexulual...cred ca si de aici vine sau eu totusi invinovatesc faptul ca am baut coca cola in exces...cativa ani foarte buni...am o sapt de cand mam lasat...acum am si o prietena...de cam 3 luni de zile...dupa un timp cam lung fara acte sexuale...si dupa acest timp..am ajuns cu aceasta fata la sex...de atunci am constat ca erectia nu e cum tre sa fie...eu inca mai ast iau vitamine etc...sunt momente cat totul functioneaza asa cum tre dar cate o data...nu e normal...va rog mult sa ma ajutati...am mai lasat un coment...pe forum pe pagina home.am doar 20 de ani va rog mult sa ma ajutati...ms mult

clau, waw dar imi place mult de tine, te ti de prostii mari de tot, iti place adrenalina? postarea ede ceva timp...dar asi fi curioasa ce ati rezolvat? sper ca nu esti parinte deja...:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1contracepia de urgenta repetata
- 0Ruperea prezervativului si efectul pastilei de a 2-a zi
- 5contraceptia de urgenta se elibereaza pe baza de reteta?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 7postinor si menstruatia
- 4Off, Va rog un raspuns: prezervativul s-a rupt
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 16Am simtome hiv? Urgent innebunesc!
- 0Ruperea prezervativului
- 4a 6-a pastila de mercilon uitata. e nevoie de contraceptie de urgenta?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2Prezervativ rupt si ramas in vagin
- 8este posibil sa fiu insarcinata?
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 9Sunt însărcinată?
- 0Exista riscul unei sarcini?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: