pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
Astazi am avut primele semne de menstruatie din luna asta (cateva picaturi)si am facut dragoste cu iubitul meu desi le-am vazut. La final prezervativul s-a rupt si si-a dat putin drumul in mine. Exista riscul sa fi ramas insarcinata? Si daca da ce solutie as avea in a amana momentul de a fi mamica?
4 comentarii
Depinde care e lungimea ciclului tau... dar oricum, parerea mea, care e neavizata, este ca nu ai cum sa ramai in timpul menstruatiei. Daca insa ti e frica sau vor mai exista astfel de situatii, exista pastila de a 2 a zi, postinor 2 !!!
Am ciclu foarte regulat imi vine menstruatia in fiecare luna pe aceasi data sau cu o zi inaite sau cu o zi dupa mai mult nu oscileaza si ma tine aproximativ 5zile. Desi aseara mi s-a intamplat povestea de mai sus sunt pe menstruatie in mod normal. Pot lua pastila de a doua zi daca sunt pe menstruatie?
Inseamna ca ciclul tau nu are o durata mai mica de 28 de zile, deci nu iti face probleme. Poti sa o iei, sigur, dar eu zic ca nu are rost sa o iei degeaba pentru ca nu e chiar sanatoasa... aia sa o iei cand se intampla sa lase in tine si esti in perioada fertila !!!
Multumesc de raspuns.am intrat ieri la o farmacie si i am povestit farmacistei si mi a spus si ea acelasi lucru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 18ce sa fac?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 6Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 7sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 4risc de sarcina?
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 4Sarcina?
- 3Posibila sarcina dupa petting?
- 2Sanse de sarcina?
- 1sunt gravida?
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
- 3Sarcina posibila?
- 1Menstruatie neregulata si sex neprotejat. Posibila sarcina la 48 ani?
- 4Sunt sanse de sarcina?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: