pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
Astazi am avut primele semne de menstruatie din luna asta (cateva picaturi)si am facut dragoste cu iubitul meu desi le-am vazut. La final prezervativul s-a rupt si si-a dat putin drumul in mine. Exista riscul sa fi ramas insarcinata? Si daca da ce solutie as avea in a amana momentul de a fi mamica?
4 comentarii
Depinde care e lungimea ciclului tau... dar oricum, parerea mea, care e neavizata, este ca nu ai cum sa ramai in timpul menstruatiei. Daca insa ti e frica sau vor mai exista astfel de situatii, exista pastila de a 2 a zi, postinor 2 !!!
Am ciclu foarte regulat imi vine menstruatia in fiecare luna pe aceasi data sau cu o zi inaite sau cu o zi dupa mai mult nu oscileaza si ma tine aproximativ 5zile. Desi aseara mi s-a intamplat povestea de mai sus sunt pe menstruatie in mod normal. Pot lua pastila de a doua zi daca sunt pe menstruatie?
Inseamna ca ciclul tau nu are o durata mai mica de 28 de zile, deci nu iti face probleme. Poti sa o iei, sigur, dar eu zic ca nu are rost sa o iei degeaba pentru ca nu e chiar sanatoasa... aia sa o iei cand se intampla sa lase in tine si esti in perioada fertila !!!
Multumesc de raspuns.am intrat ieri la o farmacie si i am povestit farmacistei si mi a spus si ea acelasi lucru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt gravida?
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 4gravida? ajutoooor!
- 0sunt insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 4sunt insarcinata?
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 3Motive de ingrijorare?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 4Sunt insarcinata?
- 0Poate fi sarcina?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 2Exista riscul unei sarcini?
- 1Exista sansa ?
- 2Sunt confuza
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: