Posibila sarcina?
![BiancaDiana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua!apelez la dumneavoastră pentru a cere câteva sfaturi în legătură cu o posibilă sarcină (dacă este cazul).. Am 18 ani şi de curând mi-am inceput viaţa sexuală..am intreţinut relaţii sexuale în luna decembrie cu 2-3 zile înainte de ovulaţie, dar fără ejaculare în vagin..în luna ianuarie a apărut menstruaţia la timp, normal (am un ciclu regulat)şi am întreţinut relaţii sexuale la o zi de la terminarea C.M..acum a apărut menstruaţia cu 2 zile mai devreme, pe o perioadă de 5-6..în acest caz..s-ar putea pune problema de o posibilă sarcină? Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns! Menţionez că nu am simptome de sarcină..mi se pare că mi-a crescut puţin burtica, dar poate este doar gândul obsesiv care mă macina..:)
14 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Puteti ramane insarcinata daca nu folositi prezervativ si nu va protejati de la 1 la 31 ale lunii.
Metoda pe care o folositi are mari sanse de rateuri deoarece puteti ramane insarcinata din cauza lichidului preseminal, preejaculator care se elibereaza la inceputul actului sexual si dv nici nu il simtiti.
Sunt femei care au ramas insarcinate la menstruatie... Nu sunt indicate acest tip de relatii sexuale din cauza infectiilor care pot aparea.
Sunt femei care aveau ciclu regulat, tip ceas elvetian, vesnic la 28 de zile si care au ramas insarcinate in perioada considerata nefertila, imediat dupa menstra sau inaintea ei.
Deci da, daca nu va protejati puteti ramane oricand insarcinata. De la 1 la 31 ale lunii.
Sfatul meu este sa folositi prezervativ de fiecare data si sa nu mai trece prin tot curbeul acesta de emotii daunatoare.
Metoda pe care o folositi are mari sanse de rateuri deoarece puteti ramane insarcinata din cauza lichidului preseminal, preejaculator care se elibereaza la inceputul actului sexual si dv nici nu il simtiti.
Sunt femei care au ramas insarcinate la menstruatie... Nu sunt indicate acest tip de relatii sexuale din cauza infectiilor care pot aparea.
Sunt femei care aveau ciclu regulat, tip ceas elvetian, vesnic la 28 de zile si care au ramas insarcinate in perioada considerata nefertila, imediat dupa menstra sau inaintea ei.
Deci da, daca nu va protejati puteti ramane oricand insarcinata. De la 1 la 31 ale lunii.
Sfatul meu este sa folositi prezervativ de fiecare data si sa nu mai trece prin tot curbeul acesta de emotii daunatoare.
Ok, am înţeles asta eu doar întrebam acum dacă este cazul de o posibilă sarcină în condiţiile în care a apărut menstruaţia şi în ianuarie şi in februarie
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca intre ultima menstra si ziua de azi, nu ati mai intretinut relatii sexuale neprotejate, nu este vorba de sarcina.
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca sunteti la menstruatie cum sa fiti insarcinata?!
Va recomand cu caldura sa va informati corect si temeinic asupra sexului si metodelor contraceptive, de pe siteuri competente.
Va recomand cu caldura sa va informati corect si temeinic asupra sexului si metodelor contraceptive, de pe siteuri competente.
Am înţeles de la multe persoane că in prima şi a doua lună de sarcină poate apărea menstruaţia..vă mulţumesc pentru răspuns!
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu stiu ce informatii aveau persoanele respective (si de unde). Menstruatia este o dovada a inexistentei sarcinii, si...invers...
Revin cu recomandarea sa va informati corect, din surse credibile, medicale.
Revin cu recomandarea sa va informati corect, din surse credibile, medicale.
Nu apare menstruatie. Poate aparea o sangerare peste sarcina care se poate confunda cu menstruatia.
Dar daca dv ati avut la ultima menstra un volum asemanator, calitate asemantoare, aspect asemantor cu a unei menstre si a venit la timp, plus minus 5 zile, nu aveti de ce sa va faceti griji.
Dar daca dv ati avut la ultima menstra un volum asemanator, calitate asemantoare, aspect asemantor cu a unei menstre si a venit la timp, plus minus 5 zile, nu aveti de ce sa va faceti griji.
Vă muĺţumesc..Da, este aceeaşi cantitate şi durează la fel (5-6 zile).
![Scb](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, um a fost pe 27 Mai. At trebui ca urmatoarea sa fie pe 23 sau 24 iunie.Am Avut contacte sexuale pe 3, 8, 9, 10 si 11 iunie. Contactele Au fost cu prezervativ dar inainte de punerea lui Au existat cateva penetrari fara. Pentru ca am Avut ceva greturi acum cateva zile si disconfort abdominal, astazi am facut un test beta hcg. Rezultatele este Mai mic de 0, 1. Stiu ca l-am facut Mai devreme si poate fi fals negativ, dar in cazul unei sarcini exista posibil orates ca la 6zile de la ultimul contact sa aiba o valoare atat de mica ?? Multumesc pentru rad puns!
Daca exista penetrari fara, este posibil sa ramaneti insarcinata.
Vizionati filmul Sexul in afara casatoriei are un pret, 500.000 vizualizari pe Youtube, sa vedeti consecintele.
Testul e facut prea devreme.
Vizionati filmul Sexul in afara casatoriei are un pret, 500.000 vizualizari pe Youtube, sa vedeti consecintele.
Testul e facut prea devreme.
![Scb](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Multumesc, nu Stiu daca sunteti avizat sau nu sa imi raspundeti, spun asta pentru ca am pe forum raspund si persoane care nu sunt Medici. Daca sunteti avizat, nu mi-ati raspuns la intrebare, ati dat doar o parere intr-un context. Nu l Stiu daca am inteles theories cu sexul in afara casnuciei.posibil sa nu fi inteles ca ati vrut sa spinet Sunt casatorita si am un copil.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sunt insarcinata?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 3Posibila sarcina?
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 2Karissa, am procedat corect?
- 1O eventuala sarcina!
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 1Posibila sarcina ?
- 1Exista sansa ?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: