este posibil?

Menstruatia mi-a venit pe 11 august si a tinut pana pe 17 august. Am avut contact sexual pe 13, fara sa ejaculeze in mine. pe 27, cand, cred eu ca eram la sfarsitul ovulatie.. dar m a penetrat doar o singura data, cateva secunde, fara sa ejaculeze. Mentionez ca data penultimei menstrautii a fost 15 Iulie, si a antei-penultime menstrautii pe 17 Iunie. Pot sa raman gravida avand in vedere ca am un ciclu cam neregulat 29-28-27...
4 comentarii

Desi o sarcina in aceste conditii nu este exclusa, probabilitatea ei este neglijabila.

astept sa vad daca imi vine mens pe 8.. daca nu am incurcat'o. multumesc Dr MIhnea pt raspuns

am uitat sa mentionez ca am dureri de spate, si mai jos de buric. dar aceste dureri le in fiecare luna, si dupa calculele mele menstr trebuie sa mi vina in jur de 8 sept. Este posibil sa apara asa repede semne ale sarcinii? Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 12pot fi gravida?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 2posibila sarcina?
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 4Risc de sarcina la 6 zile dupa prima zi de menstruatie?
- 3O posibila sarcina?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 2SARCINA?
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 1Sunt gravida?
- 0Risc de sarcina?
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 0Posibila sarcina??
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: