este posibil?
Menstruatia mi-a venit pe 11 august si a tinut pana pe 17 august. Am avut contact sexual pe 13, fara sa ejaculeze in mine. pe 27, cand, cred eu ca eram la sfarsitul ovulatie.. dar m a penetrat doar o singura data, cateva secunde, fara sa ejaculeze. Mentionez ca data penultimei menstrautii a fost 15 Iulie, si a antei-penultime menstrautii pe 17 Iunie. Pot sa raman gravida avand in vedere ca am un ciclu cam neregulat 29-28-27...
4 comentarii
Desi o sarcina in aceste conditii nu este exclusa, probabilitatea ei este neglijabila.
astept sa vad daca imi vine mens pe 8.. daca nu am incurcat'o. multumesc Dr MIhnea pt raspuns
am uitat sa mentionez ca am dureri de spate, si mai jos de buric. dar aceste dureri le in fiecare luna, si dupa calculele mele menstr trebuie sa mi vina in jur de 8 sept. Este posibil sa apara asa repede semne ale sarcinii? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 4ma puteti ajuta?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 1sunt sau nu gravida
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 3sarcina sau nu?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 2pot fi oare insarcinata?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 5Intarziere a menstruatiei
- 2Anticonceptionale
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: