Nu stiu ce sa fac. Este vreo sansa sa fiu insarcinata?

03-01-2019
Anoniim12
Nu este medic/terapeut
Anoniim12
Buna ziua! Acum 2 luni si ceva am facut pentru prima oara sex cu iubitul meu neprotejat. Am avut greata, dar am intrebat pe cineva calificat in medicina ca este normal, sunt doar dereglari hormonale. Acum o luna mi-a venit menstruatia normal, nu a intarziat. Am cautat pe net simptome de gravida si nu m-am incadrat in ele(adica sanii mei sunt normali, nu am nevoie des la baie, nu am avut scurgeri de sange pana acum, nu sunt obosita, si nici pofta de mancare nu am, adica mananc normal cum mancam inainte). Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
6 comentarii
0
03-01-2019, ora 13:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca faceti sex neprotejat, exista mari sanse sa ramaneti insarcinata si sa luati bts-uri (boli cu transmitere sexuala). Vedeti pe Youtube filmul Sexul in afara casatoriei are un pret, pe aceasta tema.
Pentru a afla daca in prezent sunteti insarcinata, faceti test de sarcina la data inscrisa pe prospect.
0
03-01-2019, ora 13:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca v-a venit menstruatia normal si nu ati mai avut relatii sexuale neprotejate de atunci, nu ar trebui sa fiti insarcinata.
0
03-01-2019, ora 14:42
Anoniim12
Nu este medic/terapeut
Anoniim12
Nu am mai intretinut relatii sexuale de atunci
0
03-01-2019, ora 19:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Atunci nu sunteti insarcinata.
0
03-01-2019, ora 19:48
Anoniim12
Nu este medic/terapeut
Anoniim12
Va multumesc pentru raspuns!
0
06-01-2019, ora 13:04
Anoniim12
Nu este medic/terapeut
Anoniim12
Buna ziua! Am facut testul de sarcina si a iesit negativ. Va multumesc pentru sfaturi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •