va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
buna ziua...as dori un raspuns urgent deoarece nu mai am rabdare pana luni cand trebuie sa ma duc la doctor.am toate simptomele necesare..mai putin sanii...nu sunt asa durerosi...nici macar cum erau inainte sa-mi vina ciclu..in rest ametesc..greturi..constipatie, ma simt ciudat, sa zicem..ciclu a intarziat cam o saptamana si nu da senzatii ca vine...am fost acum 3 zile la gineco si mi-a zis doctorul ca ovarul drept este putin umflat...acum, nu stiu...ar putea fi umflat datorita unei sarcini?????????????e posibil sa fiu gravida si sa nu ma doara deocamdata sanii...putin ma jeneaza dar nu cum e descris la sarcina..offff!!!!!!!!!va rog..o parere...numai pozitiva sa fie:))
22 comentarii
ma si mie mi-a intarziat o luna si o sapt, am facut 3 teste si au iesit negative, am fost si la doctor si a zis k nu e sarcina k am probleme cu ovarele iar astazi ma duc sa fac o ecografie.sper sa nu fiu insarcinata, iti zic ce mi s-a intamplat dupa ce aflu, poate asa te mai linistesti si tu
apropo doctorul gineco ti-a zis k e posbil k ovarul sa fie umflat din kuza unei posibile sarcini?
apropo doctorul gineco ti-a zis k e posbil k ovarul sa fie umflat din kuza unei posibile sarcini?
mmm io am facut ecograful si din pacate nu e sarcina, e un chist folicular lutheinizat nerupt...in concluzie nici ovulatie nu am avut...asa am crezut si io ca e umflat din cauza unei posibile sarcine..da nu...e un simpatic chist:)..stai linistita ca nu esti insarcinata...sunt atatea motive pt care intarzie ciclul...din pacate...probleme hormonale!!numai bine!!si sa iasa cum vrei tu:)
am facut ecografia si a zis k nu sunt insarcinata, am doar niste mici chistulete pe ovare iar acestea sunt motivul intarzierii menstrutiei, sunt cea mai fericita acm, sa inteleg k vroiai sarcina?
da io vroiam si vreau...de obicei cand vrei nu se intampla..ti-a dat sa iei anticonceptionale pt a diminua chisturile???? dak nu..sa stii ca ar trebui:(pt ca nu-s amuzante!!plus ca va veni vremea cand ai sa scrii si tu ca mine...ca vrei un bebe !!!asta sigur!ma bucur pt tine ca ai rezultat satisfacator...pe de o parte!
nu mi-a dat anticonceptionale, mi-a dat niste pastile ginecologul utrogestan k sa-mi vina si knd am fost sa fac ecografia a zis k imi da anticonceptionale dupa ce imi vine k sa nu le amestec.tocmai bn k si eu vroiam anticonceptionale neaparat.chistuletele sunt mici a zis k nu trebuie sa-mi fac probleme..ms pt sfaturi te pup
ufff am luat si io utrogestan si m-am simtit tare rau...ameteam cadeam la ordinea zilei...ma duceam la servici si ca salut cadeam in fata usii:))era regula...poate ca ma afecta si mirosul de fixativ si solutii permanent(coafor)dar era regula!!si nu in ultimul rand...ma umflam tare...am ajuns de la 49 kg la 55 si nu-mi dadeam seama cand...:)sper ca tie o sa-ti mearga bine...io le-am lasat urgent..am luat 5 zile si imi crestea tensiunea rau de tot!!!pup..numai bine
aolo deci nu sunt singura kreia ii vine ameteala de knd ia utrogetsan si mie mi s-a intamplat, ba chiar si acm kt timp scriu imi este km rau, park as fi pe alta planeta asa ma simt cu toate k le-am terminat de vreo 4 zile, am vb cu asistenta de la ginecologie si-am zis k am ameteli probabil de la pastila si mi-a zis k nu s epaote, insa m-am linistit k nu sunt singura, ma gandeam k oi fi insarcinata totusi de am simptomele astea, vreau sa mentionez k nici acum nu mi-a venit, am facut o luna jumate.u ce zici?despre ce crezi k e vb ?sunt tare nelinistita.am mai facut azi un test, tot negativ, dar mi-e frik k nu imi vine
ce sa-ti zic...parerea mea e ca nu ai cum sa fii insarcinata si starile astea le ai de la pastile...c si eu ma simteam tare rau..eu nu am putut termina tratamentul.se mai intampla uneori sa intarzie asa.eu de ex.fiind gimnasta ani buni.mi-a venit o data si m-a tinut o luna intreaga...in ritmul asta.10 abs ziua si macar 8 seara deci jalnic...am fost la medic si mi-a zis ca o data in viatza persoanele ce practica sport pot avea un ciclu asa...si dupa aia nu am mai avut 4 luni.bine, aveam 17 ani...si nu aveam relatii sexuale deci eram linistita...da in fine.acum 2 ani am avut iar dereglari si imi venea o data la 2 luni...cand a trebuit sa fac tratamentul cu utrogestan si progesteron.nu l-am fact tot...dar relativ mi-am revenit si aveam ciclu aproape regulat.si acum dinnou cu chistul asta mi s-au dereglat treburile:)dar eu zic ca dak totusi testele sunt negative.slabe sanse sa fii insarcinata...eu zic...pt linistea ta du-te si fa-ti un test beta hcg la sange...si acolo nu poate da gres rezultatul.si ink o chestie...poate sa u-ti vina si din cauza ca te stresezi asa.gandeste pozitiv.
da si prietenul meu a zis k sunt f stresata, dar e normal am 18 ani, nu vreau un copil deoarece sunt si io la randul meu un copil, vreau sa termin liceul, sa merg la facultate am alte ganduri.dar nush mi-e f frik.io zic k ar fi culmea sa fiu avand in vedere k am facut 4 teste kre au iesit negative, un control ginecologic si o ecografie.mi se pare imposibil sa dea gres toate nu are cum.dar pt linistea mea marti mai fac un control ginecologic sper sa fie totul bn k nici noaptea nu pot sa mai dorm.
ma gandeam si la o extrauterina dar doctora a zis k trebuia sa am niste simptome anume pe kre nu le am.ms pt sfaturi knd ai timp mai scrie-mi k ma linisteste sa vb cu cineva.te pup
immm...daca ai facut toate astea e aproape imposibil sa fii...doar dak nu-i vreo minune:).de fapt eu sunt sigura ca nu poti sa fii.imposibil o sarcina care nu se arata in nici un mod.sa fim seriosi!!Ai doar o dereglare hormonala.dak se poate spune asa(doar)pt ca nu e chiar de glumit.dar cu privire la sarcina.calm down.si iti va veni!!Hai sa-ti povestesc ceva legat de asta.luna trecuta mi-a intarziat
aveam ceva simptome de sarcina...si imediat m-a dus gandul ca ar fi sarcina...gandind la asta mereu...aveam toate simptomele posibile, ciclu nu-mi venea...deja luasem atitudini de viitoare mamik...eram aproape sigura...am fost la ecograf si mi-a zis ca-i un chist ...imi luasem gandul de la sarcina si doua zi mi-a venit ciclu.(cu mintea se pot face multe...)de asta zic sa nu te mai gandesti la asta...gandeste ca practic e imposibil..si fa bai fierbinti...eventual bea si putin vin rosu fiert...putin am spus:))nu exagera!!!!!!!!!!!!!te pup
aveam ceva simptome de sarcina...si imediat m-a dus gandul ca ar fi sarcina...gandind la asta mereu...aveam toate simptomele posibile, ciclu nu-mi venea...deja luasem atitudini de viitoare mamik...eram aproape sigura...am fost la ecograf si mi-a zis ca-i un chist ...imi luasem gandul de la sarcina si doua zi mi-a venit ciclu.(cu mintea se pot face multe...)de asta zic sa nu te mai gandesti la asta...gandeste ca practic e imposibil..si fa bai fierbinti...eventual bea si putin vin rosu fiert...putin am spus:))nu exagera!!!!!!!!!!!!!te pup
da ms frumos.ma buucr k exista o persoana kre imi da speranta k nu voi fi si asta prin exemplele pe kre mi le dai ms frumos ink o data
oofffffff stau si ma gandesc cum e viata asta:io kre nu am liniste pt k vreau sa-mi vina, k nu vreau un copil, iar u la fiekre zi de menstr intraziat speri din tot sufletul sa ai un copilash.nush ce sa zic asa este viataa dar mi s e pare k uneori nu o inteleg mi-e prea greu.
iubita...si io la varsta ta nu vroiam sigur...si mie mi s-a intamplat o data sa raman fara sa am posibilitate fiind in ultimu an de facultate si am facut.stii tu..chestia aia demna de dispret.dar asta e!!E normal...toate trebuiesc facute la timpul lor.eu acum am 28 ani si sunt casatorita de 3 ani...deci ar cam fi timpul...dar oricum in viatza toate se intampla tocmai cand nu vrei..cand vrei ceva cu disperare...il obtii foarte greu...dar sa nu disperam...totu va fi bine si frumos pt fiecare.si emotiile prin care treci acum te vor face sa zabesti in viitor...emotii de orice fel...bucura-te de toate si bune si rele.te poop:)
asa este ms frumos.vroiam sa-tii zic k ieri mi-a curs pe chilot o secretie maronie, dar f putina.mi-e tare frik o fi sarcina extrauterina ?k un motiv pt kre poti sa crezi k e sarcina extrauterina e scurgerea maronie, dar mie mi-e curs f putin si nu un maron accentuat.avortul l-ai facut cu anestezie locala sau anestezie toatala?te-aa durut?
sunt ff fericita mikisence in sfarsit astazi mi-e venit.nu pot sa cred fericirea mea a invins durerile de burta kre sunt km apasatoare dar nu mai conteaza cel mai important este k mi-a venit.acm pot sa stau linistita in sfarsit.peste 2 sapt o sa merg la ginecolog din nou sa mai fac un control sa vad dak s-au mai diminuat chisurile si poate cer si niste anticonceptionale si vreau sa fac si testul papanicolau pt orice eventualitate, as vrea sa mai vb dar nu in acelasi context nu vreau sa mai scriu aici k sunt speriata k nu imi vine sau chestii d'astea, insa as vrea k u sa scrii k ai ramas si k vei avea un bebe frumos frumos.iti doresc multa sanatate si fericire in viitor si sa ai cat mai repede un ingeras.chiar dak nu te cunosc personal mi-am dat seama k esti o tipa de treaba ms mult pt sfaturile tale te pupacesc mult mult
sarbatori fericite mikisence si tuturor, va poop
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 7sunt gravida?
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 3exista poibilitatea de a ramane insarcinata?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 11oare sunt insarcinata?
- 2Poate ramane insarcinata ?
- 3pot ramane insarcinata ?!?
- 3Insarcinata oare?
- 10sarcina sau nu??
- 3Insarcinata fiind virgina
- 4sarcina fara ejaculare inauntrul vaginului?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 1am introdus din greseala un deget cu putina sperma in interiorul vaginului. Motiv de ingrijorare?
- 3E posibil sa fie insarcinata
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: