Fără menstruație poți rămâne?
Dacă nu am avut menstruație 6 luni și alte probleme pot rămâne dacă am avut contact sexual neprotejat deși nu și a dat drumul?
3 comentarii
Buna dimineata! Teoretic, nu. Un test de sarcina ar fi binevenit si neaparat o vizita la medicul ginecolog pentru a depista motivul lipsei
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
Bună ziua!
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
Multumesc ! Am fost la control și mi a dat pastile și anticonceptionale, voiam doar sa stiu dacă pot rămâne pr ca încă nu le am inceput
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 4ar putea fi o sarcina?
- 6poti ramane insarcinata in a 16-a zi?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3Am lasat-o gravida??
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 4Poate fi sarcina?
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 9cred ca sunt insarcinata
- 2Întrebări despre o viitoare sarcina
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1Întârzierea menstruației
- 0Dereglare hormonală?
Mai multe informații despre: Amenoreea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: