Fără menstruație poți rămâne?

Dacă nu am avut menstruație 6 luni și alte probleme pot rămâne dacă am avut contact sexual neprotejat deși nu și a dat drumul?
3 comentarii

Buna dimineata! Teoretic, nu. Un test de sarcina ar fi binevenit si neaparat o vizita la medicul ginecolog pentru a depista motivul lipsei
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.
menstruatiei de 6 luni. Testele de sarcina pot da erori in anumite situatii, pentru a fi confirmata o sarcina sunt necesare anumite analize de sange.

Bună ziua!
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.
E important să mergeți la ginecolog nu neapărat că ați fi gravidă, dar pentru sănătatea dvs. nu-i normal să nu aveți menstruație atâta timp.
Apoi un control ginecologic e important pentru sănătatea sexuală a femeii. Testul de sarcină vă poate arăta dacă sunteți gravidă sau nu, dar medicul poate depista și alte probleme.

Multumesc ! Am fost la control și mi a dat pastile și anticonceptionale, voiam doar sa stiu dacă pot rămâne pr ca încă nu le am inceput

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 4Risc de sarcina la 6 zile dupa prima zi de menstruatie?
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 0Exista sanse de sarcina ?
- 0sunt insarcinata?
- 2E vorba de sarcina ?
- 1Sarcina?
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 1Insarcinata sau nu?
- 3Posibila sarcina ?
- 2Plicuri Inofem Duo
- 2Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Amenoreea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: