S-ar putea sa fiu insarcinata?
Buna ziua,
iau de 5 ani Mycrogynon. Ultima folie nu am luat-o conform prospectului, dar am ui ilizat si o alta metoda contraceptiva-prezervativ. Dupa ultima folie, nu mi-a venit menstruatia. Nu am mai continuat cu o alta folie.Recunosc nici test de sarcina nu mi-am facut. S-ar putea sa fiu insarcinata?
Multumesc.
iau de 5 ani Mycrogynon. Ultima folie nu am luat-o conform prospectului, dar am ui ilizat si o alta metoda contraceptiva-prezervativ. Dupa ultima folie, nu mi-a venit menstruatia. Nu am mai continuat cu o alta folie.Recunosc nici test de sarcina nu mi-am facut. S-ar putea sa fiu insarcinata?
Multumesc.
4 comentarii
Nu este exclus sa fiti insarcinata, totusi este destul de improbabil. Faceti testul de sarcina la 2 saptamani de la contactul suspect ca fiind fertil.
Mi-am facuta azi dimineata un test si NU sunt insarcinata; dar nici nu mi-a venit. De ce ? Am luat prea mult timp anticonceptionale.
Tratamentul indelungat cu anticonceptionale poate fi, intr-adevar, o cauza de amenoree (lipsa manstruatiei). De regula, aceasta problema se rezolva spontan, fara nici un tratament. Cat timp trebuie asteptata reluarea spontana a menstruatiei ? Aici parerile diverg, unii doctori considera 3 luni, altii (cu care ma numar) considera 6 luni. In minoritatea de cazuri in care reluarea menstruatiei nu se produce in acest interval, trebuie facut un tratament hormonal de reluare a menstruatiei.
Multumesc de raspuns.
Dar in decursul acestui timp, as putea ramane insarcinata, sau voi avea nevoie de o metoda contraceptiva? Ma gandesc ca da.
Dar in decursul acestui timp, as putea ramane insarcinata, sau voi avea nevoie de o metoda contraceptiva? Ma gandesc ca da.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 4Intarziere menstruatie
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 8sunt oare insarcinata?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 0pot sa fiu gravida?
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 0Risc de sarcina?
- 2Insarcinata sau nu?
- 1Semne de sarcina
- 2Sarcina sau altceva?
- 2Am rămas însărcinată??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei