S-ar putea sa fiu insarcinata?
Buna ziua,
iau de 5 ani Mycrogynon. Ultima folie nu am luat-o conform prospectului, dar am ui ilizat si o alta metoda contraceptiva-prezervativ. Dupa ultima folie, nu mi-a venit menstruatia. Nu am mai continuat cu o alta folie.Recunosc nici test de sarcina nu mi-am facut. S-ar putea sa fiu insarcinata?
Multumesc.
iau de 5 ani Mycrogynon. Ultima folie nu am luat-o conform prospectului, dar am ui ilizat si o alta metoda contraceptiva-prezervativ. Dupa ultima folie, nu mi-a venit menstruatia. Nu am mai continuat cu o alta folie.Recunosc nici test de sarcina nu mi-am facut. S-ar putea sa fiu insarcinata?
Multumesc.
4 comentarii
Nu este exclus sa fiti insarcinata, totusi este destul de improbabil. Faceti testul de sarcina la 2 saptamani de la contactul suspect ca fiind fertil.
Mi-am facuta azi dimineata un test si NU sunt insarcinata; dar nici nu mi-a venit. De ce ? Am luat prea mult timp anticonceptionale.
Tratamentul indelungat cu anticonceptionale poate fi, intr-adevar, o cauza de amenoree (lipsa manstruatiei). De regula, aceasta problema se rezolva spontan, fara nici un tratament. Cat timp trebuie asteptata reluarea spontana a menstruatiei ? Aici parerile diverg, unii doctori considera 3 luni, altii (cu care ma numar) considera 6 luni. In minoritatea de cazuri in care reluarea menstruatiei nu se produce in acest interval, trebuie facut un tratament hormonal de reluare a menstruatiei.
Multumesc de raspuns.
Dar in decursul acestui timp, as putea ramane insarcinata, sau voi avea nevoie de o metoda contraceptiva? Ma gandesc ca da.
Dar in decursul acestui timp, as putea ramane insarcinata, sau voi avea nevoie de o metoda contraceptiva? Ma gandesc ca da.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 14oare sunt insarcinata?
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 2sunt insarcinata?
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 8Sunt insarcinata?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 0Poate fi sarcina?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 4Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul
- 1Nu mi-a venit ciclu
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 0Menstruatie sau nu
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei