S-ar putea sa fiu insarcinata?

Buna ziua,
iau de 5 ani Mycrogynon. Ultima folie nu am luat-o conform prospectului, dar am ui ilizat si o alta metoda contraceptiva-prezervativ. Dupa ultima folie, nu mi-a venit menstruatia. Nu am mai continuat cu o alta folie.Recunosc nici test de sarcina nu mi-am facut. S-ar putea sa fiu insarcinata?
Multumesc.
iau de 5 ani Mycrogynon. Ultima folie nu am luat-o conform prospectului, dar am ui ilizat si o alta metoda contraceptiva-prezervativ. Dupa ultima folie, nu mi-a venit menstruatia. Nu am mai continuat cu o alta folie.Recunosc nici test de sarcina nu mi-am facut. S-ar putea sa fiu insarcinata?
Multumesc.
4 comentarii

Nu este exclus sa fiti insarcinata, totusi este destul de improbabil. Faceti testul de sarcina la 2 saptamani de la contactul suspect ca fiind fertil.

Mi-am facuta azi dimineata un test si NU sunt insarcinata; dar nici nu mi-a venit. De ce ? Am luat prea mult timp anticonceptionale.

Tratamentul indelungat cu anticonceptionale poate fi, intr-adevar, o cauza de amenoree (lipsa manstruatiei). De regula, aceasta problema se rezolva spontan, fara nici un tratament. Cat timp trebuie asteptata reluarea spontana a menstruatiei ? Aici parerile diverg, unii doctori considera 3 luni, altii (cu care ma numar) considera 6 luni. In minoritatea de cazuri in care reluarea menstruatiei nu se produce in acest interval, trebuie facut un tratament hormonal de reluare a menstruatiei.

Multumesc de raspuns.
Dar in decursul acestui timp, as putea ramane insarcinata, sau voi avea nevoie de o metoda contraceptiva? Ma gandesc ca da.
Dar in decursul acestui timp, as putea ramane insarcinata, sau voi avea nevoie de o metoda contraceptiva? Ma gandesc ca da.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2este sau nu insarcinata.
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 3buna ziua
- 2ciclu intarziat si de culoare maronie
- 39sunt oare insarcinata?
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 5De ce intarzie menstruatia?
- 11sarcina sau nu?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 14insarcinata?
- 2Infectie sau sarcina??
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 2Este posibil asa ceva?
- 1sunt gravida?
- 1Menstruatie intarziata
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 0Posibila sarcina?
- 3Sex neprotejat în ziua 16 (ovulație)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei