sunt gravida?

luni am facut-o cu prietenul meu si in aceiasi seara am si uitat sa iau pastila la ora 9, iar marti am vazut ca uitasem dar am luat-o marti seara la 9 prospectul spune ca in 12 ore raman este adevarat ???sunt gravida ajutati-ma va rog!!!!!!!!
4 comentarii

Daca ati luat pilula uitata in mai putin de 24 de ore de la uitare, riscul este neglijabil. Daca au trecut 24 de ore sau mai mult, atunci aceasta posibilitate trebuie luata in calcul. Una dintre cele mai frecvente reactii adverse ale pilulelor contraceptive este.sarcina. Aceasta apare cel mai des din cauza uitarii pilulei.

Mi-am facut un test de saecina si a iesit negativ dar inainte sal fac am luat pastila pe care o uitasem poate ascunde acest lucru sarcina???ma scuzati ca punt atatea intrebari dar nu stiu ce sa fac nu mi sa mai intamplat sa uit pastila.Multumesc ca mi-ati raspuns.

Eu cred ca ti-ai facut testul de sarcina prea repede.O pastila luata nu ascunde o sarcina.Cand a avut loc actul sexual?

ajutati'ma va rog.am facut sex neprotejat cu pr meu si din greseala si'a dat drumul in mine...:( nu am gasit nici o farmacie deschisa decat a doua zi de paste..si am luat postinor cam la 48 d ore, prima pastila..si cea de'a doua la 12 ore, dupa indicatiile farmacistei...ea mi'a spus k nu's sanse sa raman insarcinata daca am luat postinor..dar mi'e frica...tot am greturi, dar crek d la pastile...au trecut 5 zile de cand am luat pastila si ciclul inca nu mi'a venit.sunt insarcinata???ajutati'ma va rog...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 16oare sunt insarcinata? ajutor va rog repede
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 7urgent! posibila sarcina???
- 3sunt insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 3e posibil sa fiu gravida?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 7sunt insarcinata?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 2posibila sarcina?
- 2Sarcina?
- 4Posibilă sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: