Virgina si gravida

Se poate sa fi si virgina si gravida. Am avut o joaca cu iubita mea am introduso in vaginul ei dar fara penetrare si fara ejaculare in vagin se poate sa ramana gravida?
5 comentarii

Cum adica ai introdus-o dar n-ai penetrat-o?A introduce sau a penetra inseamna acelasi lucru...asa ca explica-ne din nou exact ce ai facut.

Bună ziua am si eu o mică mare problemă, acum câte-va zile am încercat să dezvirginez o fată dar se pare că am fisurat Himenul cu degetul la inceput după care am forţat cu penisul la cateva minute de chinuri fara rezultat şi fata având dureri mari la fiecare impuls forţat de mine, m-am lasat pentru a nu crea un dinsconfort total, dar in momentul in care am retras penisul din inprejurimile feselor la cateva secunde am avut o ejaculare scurtă. Întrebarea mea este in timpul care am executat miscari ample la intrarea in vagin fără un rezultat total, s-ar fi putut la o preejaculare pe care de obicei nu se simnte fiind prea excitat sa fi ramas inauntru şi să rămâna gravidă dacă n-am introdus penisul in totalitate, având in vedere că a si sângerat ? Rog un Raspuns cât mai repede posibil vă multumesc..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 2posibila sarcina?
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 9pot ramane insarcinata?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 5sarcina sau nu?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 2sunt insarcinata?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 1Sex neprotejat la menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: