Posibila sarcina ?
Salut. Am intretinut relatii sexuale neprotejate cu prietena mea pe data de 24, insa nu am finalizat actul. In data de 27 s-a patat cu un sange de culoare maronie, iar pe 28 i-a venit ciclul. Este posibil sa fie insarcinata ?
3 comentarii
Vlad, te rog eu frumos, prieteneste, pune mana si invata despre educatia sexuala: cum apare sarcina, metode de contraceptie si protectie importiva bolilor etc. Este esential pentru sanatatea ta si a partenerelor tale, pentru viitor. Nu poti apela la internet ca sa-ti raspunda altii la ce nu vrei tu sa faci.. Risti sa intri in situatii neplacute. Mai mult decat atat, risti ca sexul sa devina un stres, o problema, din cauza grijilor si emotiilor.
De data asta ai scapat. Aparitia menstruatiei este dovada clara ca nu are loc o sarcina!
Te rog frumos sa te informezi. Ai grija de tine!
De data asta ai scapat. Aparitia menstruatiei este dovada clara ca nu are loc o sarcina!
Te rog frumos sa te informezi. Ai grija de tine!
Va multumesc frumos pentru raspuns dr. Pescaru. Ma simt linistit acum, atat eu cat si prietena mea. Si ca raspuns la ce mi-ati spus, am inceput sa ma documentez dar din pacate abia dupa ce a avut loc actul in sine.
Așa cum ți-a spus și colegul meu, a te informa te scapă de multe neplăceri. Sexul neprotejat nu înseamnă numai sarcini nedorite, ci și boli cu transmitere sexuală.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 4poti ramane insarcinata daca esti virgina?
- 2Oare as putea ramane insarcinata??!!!
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 7sunt gravida?
- 1sunt insarcinata?
- 2e posibil sa raman gravida?
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 3o fii bb, n-o fii?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 4posibil sarcina
- 1posibila sarcina?
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 0Virgina insarcinata ?
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: