Posibila sarcina ?

28-07-2019
Vlad2222
Nu este medic/terapeut
Vlad2222
Salut. Am intretinut relatii sexuale neprotejate cu prietena mea pe data de 24, insa nu am finalizat actul. In data de 27 s-a patat cu un sange de culoare maronie, iar pe 28 i-a venit ciclul. Este posibil sa fie insarcinata ?
3 comentarii
2
28-07-2019, ora 14:28
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Vlad, te rog eu frumos, prieteneste, pune mana si invata despre educatia sexuala: cum apare sarcina, metode de contraceptie si protectie importiva bolilor etc. Este esential pentru sanatatea ta si a partenerelor tale, pentru viitor. Nu poti apela la internet ca sa-ti raspunda altii la ce nu vrei tu sa faci.. Risti sa intri in situatii neplacute. Mai mult decat atat, risti ca sexul sa devina un stres, o problema, din cauza grijilor si emotiilor.
De data asta ai scapat. Aparitia menstruatiei este dovada clara ca nu are loc o sarcina!

Te rog frumos sa te informezi. Ai grija de tine!
0
28-07-2019, ora 15:05
Vlad2222
Nu este medic/terapeut
Vlad2222
Va multumesc frumos pentru raspuns dr. Pescaru. Ma simt linistit acum, atat eu cat si prietena mea. Si ca raspuns la ce mi-ati spus, am inceput sa ma documentez dar din pacate abia dupa ce a avut loc actul in sine.
1
29-07-2019, ora 13:22
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Așa cum ți-a spus și colegul meu, a te informa te scapă de multe neplăceri. Sexul neprotejat nu înseamnă numai sarcini nedorite, ci și boli cu transmitere sexuală.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •