este sau nu insarcinata.
Buna ziua, va rog sa mi raspunde ti la cateva intrebari si daca se poate sa mi da ti niste sfaturi...am avut un contact sexual neprotejat cu prietena mea si mi am dat drumul cam pe jumatate in ea.si la 32 de ore de la acel contact a luat Postinor2 pentru prima data si a doua pastila exact la 12 ore.ea nu are ciclul regulat...ultima data ia venit pe 22 septembrie (prima zi)..si noi am avut contactul pe 11 octombrie seara.nu stie cand este in perioada fertila.va rog sa mi spune ti daca pastilele o sa si faca treaba...si nu o sa ramana insarcinata...Am inteles ca daca nu este insarcinata la 5 zile dupa ce a luat Postinor2 trebuie sa i vina.ei nici nu ia fost rau dupa ce a luat pastilele...sa simtit bine.suntem disperati...va rog mult sa mi raspundeti...Va multumesc!
2 comentarii
Cititi cu atentie prospectul! Nu scrie niciunde asa ceva!E vorba doar de posibile efecte adverse, care pot sau nu sa apara, fiecare organism reactionand diferit.Linistiti-va, totul va fi in regula.
au trecut 6 zile de cand a luat postinor...si nu i a venit nici acum.trebuie neaparat sa i vina menstruatia in 7 zile?si daca nu ii vine in seamna ca este insarcinata sau si aici depinde de organism??..va rog sa mi raspundeti ca nush ce sa mai fac.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 3oare pot ramane gravida?
- 5Nu am reusit sa ejaculez decat dupa ce ea m-a ajutat...
- 2sunt insarcinata?
- 7duphaston
- 0e posibila o sarcina?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 2Posibila sarcina?
- 0probleme cu ciclul
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 1Sarcina
- 4Sarcina
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: