Pot fi insarcinata ?

01-10-2016
AndreeaCrisa
Nu este medic/terapeut
AndreeaCrisa
Buna seara. Septembrie luna trecuta pe data de 12 trebuia teoretic sa-mi vina ciclul, dar nu mi-a venit si in aceeasi seara am fost la iubitul meu si am practicat pettingul neprotejat. Acesta nu a ejaculat, dar nu stiu despre lichidul acela preejaculator ( el imi spune ca nu l-a avut, dar nu stiu ce sa zic ). Nu am mai avut vreodata un contact sexual in afara de cel descris, deci himenul meu este intact pentru ca nu a existat penetrare. Am un ciclu neregulat si ma ghidez dupa calendarul menstrual am vazut ca perioada mea de ovulatie era pe undeva de pe 29 august pana pe 1 2 septembrie, deci eram in perioada nefertila. Dupa acest incident, pe 15 septembrie mi-a venit menstra si m-a tinut normal. Totusi...inca am dubii fiind prima oara in situatia aceasta, imi este frica si am devenit paranoia. Exista vreo sansa ? Va rog ajutati-ma..
4 comentarii
0
01-10-2016, ora 20:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata.Poti face un test de sarcina ca sa te linistesti.
0
03-10-2016, ora 16:49
AndreeaCrisa
Nu este medic/terapeut
AndreeaCrisa
Va multumesc. Chiar nu exista nici o sansa ? Trebuie sa mai astept o saptamana pana sa fac testul si inca nu ma pot linisti. Am citit ca lichidul acela seminal ma poate lasa insarcinata mai ales ca noi eram complet dezbracati si a existat acea frecare timp de cateva minute..
0
04-10-2016, ora 21:38
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu ramai insarcinata chiar atat de usor...fa-ti un test de sarcina, ,
0
19-07-2018, ora 18:37
Adriana 3
Nu este medic/terapeut
Adriana 3
Doamna doctor, am și eu o întrebare; am avut contact in ultima zi de menstruație și s-a întâmplat să alunece prezervativul. Am luat Escapelle, iar după 5 zile am avut sângerări destul de abundente timp de 3 zile. Menstruația venea regulat, însă după ce au fost scurgerile, la 15 zile (cand trebuia sa vina menstruatia de luna aceasta), am scurgeri ( la început roșiatice, iar acum culoarea dispare, ajungând la culoarea scurgerilor de după menstruație). Ce sa înțeleg? E posibil sa fi fost acum menstruația, însă, , nu mai are ce veni"?

Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •