Poate fi o sarcina?

Buna tuturor!
Vreau sa aflu daca s-a mai aflat cineva in situatia mea si ce ma sfatuiti.
In data de 12-13 iulie (perioada ovulatiei) am avut contact sexual neprotejat, in dorinta de a avea un bebe. In data de 26 iulie trebuia sa-mi vina CM (avand menstruatie regulata la 28 zile) insa nu s-a intamplat asta. De prin data de 24 iulie am inceput sa am clasicele dureri premenstruale (dureri de ovare, dureri de cap, dar si oboseala, balonare, crampe si durere de sani). Azi 30 iulie, am avut dimineata o picatura roz de sange, dupa care au inceput durerile groaznice de ovare, aproximativ 3 ore. In aceasta perioada, simteam nevoia de a urina des, iar in momentul in care urinam, imi curgea un fel de menstruatie insa parca mai lichida si maro la inceput, pe urma mai rosie. E posibil sa fie de vina implantarea sau e ciclu normal fiind dereglat de contactul sexual neprotejat? Sau poate fi ceva mai grav ce ar trebui sa ma ingrijoreze?
Multumesc anticipat!
Vreau sa aflu daca s-a mai aflat cineva in situatia mea si ce ma sfatuiti.
In data de 12-13 iulie (perioada ovulatiei) am avut contact sexual neprotejat, in dorinta de a avea un bebe. In data de 26 iulie trebuia sa-mi vina CM (avand menstruatie regulata la 28 zile) insa nu s-a intamplat asta. De prin data de 24 iulie am inceput sa am clasicele dureri premenstruale (dureri de ovare, dureri de cap, dar si oboseala, balonare, crampe si durere de sani). Azi 30 iulie, am avut dimineata o picatura roz de sange, dupa care au inceput durerile groaznice de ovare, aproximativ 3 ore. In aceasta perioada, simteam nevoia de a urina des, iar in momentul in care urinam, imi curgea un fel de menstruatie insa parca mai lichida si maro la inceput, pe urma mai rosie. E posibil sa fie de vina implantarea sau e ciclu normal fiind dereglat de contactul sexual neprotejat? Sau poate fi ceva mai grav ce ar trebui sa ma ingrijoreze?
Multumesc anticipat!
2 comentarii

Parerea mea e ca e menstruatia.
Dar inainte de a ramane insarcinata e bine sa mergeti la ginecolog pentru consult, ecografie intravaginala, Test Papanicolau, sa va asigurati ca nu aveti niciun fel de probleme.
Dar inainte de a ramane insarcinata e bine sa mergeti la ginecolog pentru consult, ecografie intravaginala, Test Papanicolau, sa va asigurati ca nu aveti niciun fel de probleme.

Am fost in luna noiembrie. Am efectuat toate cosultatiile mentionate si totul a fost ok. Mi s-a recomandat doar consultul anual..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2mi-e teama de sarcina
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 1Ajutor! Exista riscul de sarcina?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 1Sarcina ?
- 1Sunt insarcinata?
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 3Sex si menstruație
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
- 2Posibil sarcina?
- 2Risc de sarcina?
- 0Poate fi sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: