motiv: anexita sau sarcina
![Andreea C.](/arata_img.php?img=cont_95330.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am avut acum o luna jumatate un contact sexual neprotejaat.am luat pastila de a doua zi. la vreo 4 saptamani dupa contact am facut vreo 3 teste de sarcina cu distanta intre ele de 4 zile, toate iesind negativ.Problema mea e ca mi-a intarziat o luna de zile.Precizez ca am o anexita si un chist. Sa fie oare de la anexita intarzierea menstruatiei? Sarcina presupun ca ar fi exclusa din moment ce toate testele au iesit negativ...
1 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cel mai probabil este vorba de o dereglare de la pilula de a doua zi, care provoaca frecvent astfel de dereglari. Din fericire, situatia de multe ori se normalizeaza fara a fi nevoie de un tratament de inducere a ciclului.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8menstruatie peste sarcina
- 4pot fi insarcinata?
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 4pot fi gravida?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 6o posibila sarcina?
- 15sarcina sau nu?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 3sunt gravida?
- 7exista vreun risc?
- 4chist ovarian sau sarcina
- 2oare e sarcina?
- 2Sarcina sau paranoia?
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele