Sarcină de la masturbare? Ajutor
Țin sa Menționez ca Cm trebuia sa îmi vina pe 4 Februarie ( deși este neregulat) dar nu a venit și ca eram și sunt răcită destul de rău, am luat tot felul de pastile. La ultima răceala a întârziat 2 săptămâni
In schimb iubitul meu a venit la mine ( pe 7 feb) și ne am masturbat reciproc, din câte știu el nu s a atins cât timp îl masturbat, dar după și el m a masturbat fără penetrare ( sunt virgina, nu am întreținut un alt fel de contact sexual și acesta fiind primul) sunt foarte stresata și nu știu dacă e posibil sa rămân însărcinată doar gândindu-mă îmi vine sa vomit, de altfel am și niște dureri la ovare nu știu dacă sunt din cauza răcelii sau pentru ca am mereu picioarele reci. As aprecia dacă mi ati Răspunde
In schimb iubitul meu a venit la mine ( pe 7 feb) și ne am masturbat reciproc, din câte știu el nu s a atins cât timp îl masturbat, dar după și el m a masturbat fără penetrare ( sunt virgina, nu am întreținut un alt fel de contact sexual și acesta fiind primul) sunt foarte stresata și nu știu dacă e posibil sa rămân însărcinată doar gândindu-mă îmi vine sa vomit, de altfel am și niște dureri la ovare nu știu dacă sunt din cauza răcelii sau pentru ca am mereu picioarele reci. As aprecia dacă mi ati Răspunde
3 comentarii
Ciclul menstrual poate să întârzie din cauza consumului de pastile. Si asa este, poate e si din cauza racelii aceasta întârziere. Rămâi însărcinată doar cu penetrare vaginala, anala(cand sperma se prelinge pana la intrarea in vagin si spermatozoizi reusesc sa intre)
Să înțeleg că nu există acest risc? Menstruația mi-a venit pe 23 Martie și a durat ca de obicei, dar tot îmi este frică, mi s-a spus ca “ am făcut burtica” dar nu știu dacă are vreo legătură sau dacă din cauza perioadei stresante și a mâncatului dezorganizat, alte simptome nu am avut. Un răspuns?
Nu ai de ce sa iti faci griji! Poate ai inceput sa mananci pe baza de stres, plus ca poate e si de la paranoia chestia ca ti se pare ca aj burta mai mare. Burta e vizibila dupa 3 luni
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 9Pot fii insarcinata!!!
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 8este o posibila sarcina ?
- 4sunt insarcinata?
- 4As putea fi insarcinata?
- 3risc de sarcina?
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 2posibila o sarcina sau o dereglare hormonala?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 8rislul la o sarcina
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
- 0Ajutați-Mă
- 1Posibila sarcina?
- 0Sunt însărcinată?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sarcina fara penetrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: