Este gravida?
![andreibusuioc](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua/seara, stimabili utilizatori ai acestui forum. Va deranjez cu o intrebare de o importanta colosala. Eu si cu iubita mea am facut sex. Penetrare nu pana la capat, adica nu am introdus-o pe toata si o scoteam dupa 2-3 penetrari. Este virgina, nu am dezvirginat-o, nu a curs pic de sange, m-am retras si am ejaculat afara. Tin sa mentionez ca sunt fumator. Ea este in perioada mai putin fertila, in 5 zile trebuie sa ii vina menstruatia. Mai ejaculasem cu 12 ore inainte. Care sunt sansele sa ramana gravida?
2 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua dl "pompier". Inteleg ca nu v-ati protejat "furtunul" in timpul "actiunii". In acestea conditii, avand in vedere ca prin furtun se scurge un lichid care contine "pestisori" inainte de ejaculare, si fara legatura cu aceasta sau cu alte ejaculari anterioare, exista un risc de sarcina. In conditiile descrise riscul este mic dar exista.
Dezvirginarea nu presupune intotdeauna si sangerare. Prietena Dumneavoastra nu mai este virgina. Virginitatea nu are legatura doar cu ruperea himenului ci si cu ideea de a face sex in sine.
Mi-a placut treaba cu "mentionez ca sunt fumator". Daca nu fumati ceva in timpul actului sexual si era pericol de incendiu este irelevant pentru subiect.
Apreciez simtul umorului dar va recomand sa nu tratati si viata sexuala (respectiv sanatatea) Dumneavoastra si a partenerei in gluma, caci ar putea aparea situatii.amare.
Dezvirginarea nu presupune intotdeauna si sangerare. Prietena Dumneavoastra nu mai este virgina. Virginitatea nu are legatura doar cu ruperea himenului ci si cu ideea de a face sex in sine.
Mi-a placut treaba cu "mentionez ca sunt fumator". Daca nu fumati ceva in timpul actului sexual si era pericol de incendiu este irelevant pentru subiect.
Apreciez simtul umorului dar va recomand sa nu tratati si viata sexuala (respectiv sanatatea) Dumneavoastra si a partenerei in gluma, caci ar putea aparea situatii.amare.
![andreibusuioc](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va mulțumim din suflet pentru răspuns. Ne-am mai liniștit. O zi bună!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt gravida?
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 4poti ramane insarcinata fara sa fii dezvirginata?
- 1sunt insarcinata?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 1insarcinata sau nu?
- 3sarcina posibila?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 2sunt insarcinata?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 10sarcina sau nu??
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 2Primul act sexual.
- 0Risc de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: