Pot fi insarcinata?

01-08-2013
deea234
Nu este medic/terapeut
deea234
Buna ziua! As vrea si eu sa ma lamureasca cineva cu cateva informatii...eu sunt incepatoare, acum o saptamana mi-am pierdut virginatatea si aveam vreo 2zile de cand mi se terminase menstruatia...nu ne-am protejat dar prietenul meu nu si-a dat drumul in mine si de cand o facem niciodata nu si-a dat drumul o scotea cu mult tmp inainte sa isi dea drumu.dar mie imi este frica tare sa nu raman insarcinata :( si el mia explicat mia zis sa stau linistta ca atata timp cat nu isi da drumu in mine nu am de ce...!va multumesc :-*
13 comentarii
0
01-08-2013, ora 11:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Va minte cu surasul pe bune, domnisoara, sau nu este documentat.

Puteti ramane insarcinata din cauza lichidului preejalculator sau preseminal care se elimina la inceputul actului sexual (fara ca dv. sa simtiti). Acesta este intr-o cantitate foarte mica dar contine spermatozoizi.

Nu numai ca ramaneti insarcinata dar puteti lua si bolile pe care le-au avut partenerele dinaintea lui. Sunt boli care la barbati nu se manifesta, dar sunt purtatori. Aceste boli, precum chlamydia, virusul HPV (cu care e infectata mai mult de 50 % din populatia activa sexual) pot fi raspunzatoare mai tarziu de sterilitate la femei sau de aparitia cancerului de col uterin.

Va recomand aceasta conferinta americana, pe teme sexuale, tinuta pentru adolescentii din peste 100 de licee din Statele Unite.
Trebuie sa va informati extrem de bine inainte sa va incepeti viata sexuala ca sa nu spuneti apoi ca nu ati stiut.
-*

(*modificat de admin)
0
01-08-2013, ora 11:18
deea234
Nu este medic/terapeut
deea234
a mai avut o relatie cu o fata de 2 ani de zile si tot asa mia zis ca a facut-o fara.mie imi este tare frica de vreo sarcina nedorita.:( si nu prea stiu ce pot sa fac
0
01-08-2013, ora 11:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Calculati perioada in care sunteti fertila si va raspundeti singura daca puteti fi insarcinata sau nu.
Dati Search pe Google "cum se calculeaza perioada fertila".

Trebuie neaparat sa va documentati inainte de a incepe viata sexuala, ca sa nu stati cu stresul daca sunteti insarcinata sau daca ati luat cine stie ce boli.
Femeia este cea care sufera si care trece prin toate tipurle de stres.
Pe barbati mai putin ii intereseaza.
0
01-08-2013, ora 11:31
deea234
Nu este medic/terapeut
deea234
am gasit http://www.copilul.ro/calculatoare/calculator-perioada-fertila-rezultat.html
0
01-08-2013, ora 11:33
deea234
Nu este medic/terapeut
deea234
si aseara am facut-o...:( pot face azi un test?
0
01-08-2013, ora 11:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Testul de sarcina se face in cel putin a 14-a zi dupa contact.
De aceea va sfatuiesc. Barbatii sunt foarte smecheri.
Ar face orice si ar zice orice ca sa isi rezolve interesul.

Dumnavoastra trebuie sa fiti intotdeauna cu un pas inainte, bine informata si documentata orice ar spune ei.
V-a vorbit vreodata despre casatorie ? Despre intemeierea unei familii ?
Sunt foarte curioasa de ce va daruiti asa unei persoane care ori va pacaleste ori nu e documentata (dar varianta aceasta nu o cred).
Daca dv. ramaneti insarcinata ce faceti ? Faceti avort ?

Va sugerez sa va testati partenerul extrem de bine inainte de a va implica mai mult.
O femeie cand face dragoste se implica si se ataseaza mai mult emotional de partener.
Dv. insa trebuie sa va alegeti un baiat cu care sa va ganditi la viitor.
Femeile in general se gandesc la viitor, la familie, la copii, la o relatie de durata cu barbatul pe care il iubesc.
Barbatii se gandesc mai mult sa isi satisfaca nevoile fiziologice fara sa plateasca.

Mie faptul ca nu v-a zis ca puteti ramane insarcinata din cauza lichidului preseminal mi se pare un lucru grav indiferent care ar fi motivul.
Sugestia mea este sa il testati si sa vedeti ce fel de om este.
Spuneti-i de exemplu ca v-au aparut niste mancarimi foarte intense in zona genital si ca aveti de nevoie de bani de analize si ca el sa vina cu dv. Vedeti cum reactioneaza. Vedeti daca este alaturi de dv.

Pe dv. acum o sa va treaca toate dusurile reci pina ce mai trec inca 13 zile sau pina ce vine menstruatia. Un test de sarcina pentru a 14-a zi e 23-25 de lei. Trimiteti-l sa vi-l cumpere. Vedeti cum se comporta.

Inca o data: fetele tinere/femeile cauta un partener stabil, un partener de durata, un barbat care sa intemeieze o familie si un tata bun pentru acea familie. Asta trebuie sa testati la el de-a lungul timpului. Nu valentele sexuale.

Va roig sa aveti grija de dv., sa va informati corect si prompt pe viitor si sa nu va lasati sanatatea dv. sau viata posibilor copii ai dv. pe mana partenerului neinformat. O sa va para foarte rau si o sa va confruntati cu mari repercusiuni mai tarziu.
0
01-08-2013, ora 11:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ deea234

Dv. aveti acum sa zicem in jur de 20 de ani. Ok ?

Ia priviti o postare a unei femei de 30 sau 40 de ani.
Ia ganditi-va daca doriti sa fiti in locul ei.

@ Mispetra

HPV dupa 10 ani de relatie

Buna ziua! De curand am facut un Papanicolau.Rezultatele nu au fost bune, ASC-US si suspiciune de HPV. Am facut o colposcopie si am descoperit o rana pe col. Drept urmare acum am fost directionata sa fac genotiparea HPV. Am sa o fac. Eu am acelasi partener de 10 ani.Avem un copil impreuna. Testul Papanicolau l-am facut si acum trei ani si a iesit curat. Cum este posibil sa fiu infectata acum cu HPV? De ce nu am fost de la inceputul relatiei? Dupa 10 ani, in care nu am avut alti parteneri in afara de tatal copilului meu, ma trezesc cu suspiciune de HPV!!! Cum se poate? Va multunesc!

P.S.: Va rog sa vedeti filmul american pe care vi l-am recomandat si sa va luati sanatatea proprie si a copiilor care vor aparea in serios. Altfel veti avea de suferit foarte mult in timp.
0
01-08-2013, ora 13:26
deea234
Nu este medic/terapeut
deea234
astazi am vorbit cu el si iam zis ca vreau sa fac test de sarcina si mia aduc doua teste iam zis ca vreau sa mergem la ginecolog si a fost de accord am vorbit desprse asta si mia zis ca nici el nu si-ar dori o sarcina neasteptata si asa este nici nu poti avea incredere daca as lua pastille mi-ar face rau?
0
01-08-2013, ora 13:27
deea234
Nu este medic/terapeut
deea234
am facut testele si au iesit negative...acum ma gandesc la ce mi-ati zis si dumneavoastra...
0
01-08-2013, ora 13:33
deea234
Nu este medic/terapeut
deea234
va multumesc foarte mult ca imi acordati atentie si as vrea sa tinem legatura sa vorbim cat mai multe :-*
0
01-08-2013, ora 14:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ deea234

Mai, copilasule,

Am scris mai sus si o repet.
Testul de sarcina se face in a 14-a zi de la contactul in care presupui ca ai ramas insarcinata.
Respectiv ieri.
Probabil ca ieri chiar ai fost in perioada fertila.
Mai precis tu poti face testul pe 14 august daca menstruatia nu vine pina atunci.
Trebuie sa ceara expres de la farmacie si sa cumpere testul cu cea mai mare acuratete. 99 %
E un test special care se face in a 14-a zi si care costa in jur de 25 lei.
Celelalte se fac mai tarziu.
Va rog sa cititi cu atentie prospectele.

Inteles ?
0
01-08-2013, ora 14:31
deea234
Nu este medic/terapeut
deea234
ok am inteles sper sa nu fi ramas. :( multumesc mult
0
06-08-2013, ora 17:38
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
fetitsa da tie nu tie teama de bolile cu tansmitere sexuala?? din cate am citit pietenul acesta al tau a mai avut o relatie si o facea fara. ok, acum e bn poate se controleaza poate isi cunoaste corpul insa sa stai fara griji mai bn te protejezi...poblema e ca o cam face fara cu toata lumea, si la cum se schmba cuplurile in ziua de azi, sunt atatea boli, si au devenit puternice si rezistente la tratamente.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •