sunt insarcinata?

Buna pe 16.07 am facut sex neprotejat.Ma penetrat de 2 ori in vagin, dar nu si'a dat drumu in mine..Dupa 2 zile, am avut menstruatie, dar luna asta mi'a intarziat.Mentionez k nu am avut niciodata menstruatia regulata.E posibil sa fiu insarcinata?Am facut deja 2 teste de sarcina la diferenta de o saptamana si din amandoua reiese k nu sunt..dar nu stiu ce sa mai fac..si nu am nici o sintoma de greata sau urinari sau mai stiu eu ce... imi puteti da si mie un sfat?Va multumesc
3 comentarii

va rog frumos imi puteti da un raspuns? Nu stiu ce sa mai fac... Am 16 ani si sunt disperata... Astept un raspuns.. Va multumesc

In primul rand nu te panica. daca ai facut doua teste de sarcina la o saptamana distanta si amandoua sunt negative, ar trebui sa te linistesti, cred eu. daca totusi inca iti e teama, incearca sa faci unul cu prima urina de dimineata, atunci e cel mai sigur, daca iese negativ, atunci chiar n-ai de ce sa-ti faci griji. asigura-te ca au trecut 3 saptamani de la contactul sexual. si-apoi daca n-ai avut menstruatia regulata chiar nu ai de ce sa-ti faci griji. eu am 17 si am cam trecut si eu pe-acolo. ai grija de tine.

merci mult de tot de sfat...asa am sa fac..sper sa fie totul ok.. Ink o data iti multumesc..m'am mai calmat putin

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 35ingrijorare: novynette si ampicilina
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 0sunt gravida?
- 0posibila sarcina?
- 0Posibila sarcina?
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
- 0Oare e sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: