care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!

08-11-2007
itza
Nu este medic/terapeut
itza
am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare in ziua a 20a a perioadei menstruale care la mine e de 28 de zile. care este probabilitatea sa fi ramas??
va rog un raspuns! a fost un act fara acordul meu, si mi-a spus dupa aceea ca el este steril.
4 comentarii
0
09-11-2007, ora 00:00
eo
Nu este medic/terapeut
eo
nu erati in perioada fertila.exista putine sanse sa fi ramas insarcinata.
cel mai bine, daca au trecut 14 zile de la actul sexual, faceti un test de sarcina.
0
09-11-2007, ora 00:00
itza
Nu este medic/terapeut
itza
azi trebuia sa imi vina ciclu si nu mi-a venit. am luat un test surecheck, au trecut doar 9 zile de la act, pe cutie scrie ca poate fi facut din prima zi de intarziere, o sa fac inca unul dupa a 14a zi ca sa fiu sigura. m-am interesat de avort pe net, am observat ca e o dezinformare in legatura cu acesta.
aspiratia (endometrie) in primele 2 saptamani, care pare cea mai simpla si fara risc e inca un lucru necunoscut. Se face asa ceva in Romania? sau doar curetaje? va multumesc mult.
0
09-11-2007, ora 00:00
eo
Nu este medic/terapeut
eo
scrie ca poate fi facut testul din prima zi de intarziere a menstruatiei deoarece in mod normal, ovulatia are loc in a 14-a zi la un ciclu de 28...asta ar insemna ca prima zi de intarziere a menstruatiei ar coincide cu a 14-a zi dupa concepere, dar sunt si femei care au doua ovulatii, etc.
ideea cu dupa 2 saptamani este pt ca atunci nivelul hormonului sarcinii este destul de ridicat ca sa fie detectat de test.
multe sanatate.
0
03-02-2008, ora 00:00
amira34
Nu este medic/terapeut
amira34
am si eu o problema si as dori un raspuns urgent pe 31 decembrie am avut menstruatia pina pe data de 5 ianuarie si acum trebuia sa-mi vina pe data de 29 ianuarie am cumparat pe 30 ianuarie un test surecheck. si l-am facut seara c-am pe la ora 23.00-23.15 auzind ca sint bune ca teste de sarcina si a iesit o singura linie rosie care avea litera C care insemna control adika nu sint gravida, a 2 zi am cumparat altul si tot c-am pe la ora 23 si la fel o singura linie rosie si litera C si am cumparat inca unul pe 2 februarie si tot seara lam facut si la fel nu stiu ce ar putea fi un sfat ceva sau sa mai fac inca o data testul poate sa fie si stresul sau de la siropul de tuse pe care il iau adika nul iau la 6 ore la 2 h il iau poate ca primadata am luat sirop de patlagina si 3 zile lam terminat si apoi am luat humex tot de tuse si cam e pe terminate va rog as dori cit mai urgent raspuns un sfat ce sa fac.Am si eu o nelamurire cind iti intrizie menstruatia si as putea fi gravida ar trebui sa am totusi niste reactii adverse sa maninc, sa am ametelii, sa dorm toata ziua dar eu nu am nici una din aceste lucruri ma simt bine din contra ca nu am deloc pofta de mincare ce credeti ca ar putea fi si inca nu sint pregatita sa am un copil fiindca nu am o relatie stabila. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •