Sarcina?

Buna!! Am avut un contact sexual cu prietenu meu pe data de 15-16 iulie, protejat, dar a avut loc si penetrare cu degetele din 11-22 iulie cand prietenul meu a plecat. Am avut menstruatia din 6 august pana in 10 august, dar am citit ca ar putea fi si sangerare de implantare in cazul sarcinii. Ovulatia ar fi trebuit sa o am in 22 august si in 25 au inceput sa ma doara sanii si am observat niste vene mai proeminente pe sani pe care nu le-am mai observat pana acum. Mi-e frica deoarece ma gandesca ca s-ar fi putut afla ceva pe degetele lui gen pre-ejaculare, cu toate ca el mi-a spus ca nu avea nimic pe maini. Am facut si 2 teste de sarcina ieri(28 august) si azi la 4 dimineata si au iesit negative dar am citit ca nu apare mereu corect. Intrebarea mea principala este acele vene inseamnca sarcina si daca aceasta ar fi posibila in conditiile descrise. Am 17 ani, cu siguranta sunt foarte panicata cu ceea ce se intampla si as avea nevoie de sfaturi! Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 7oare sunt gravida?
- 4poti ramane gravida?
- 4sunt insarcinata?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 4As putea fi insarcinata?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 4Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 14Sarcina sau nu?
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 7ovulatie si lichid seminal
- 1Poate fii insarcinata?
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 0Posibil sa fiu insarcinata ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: