nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
am intertinut relatii sexuale cu prietena mea, si nu am folosit ultima data prezervativ. nu am ejaculat, dar totusi exista vreo posibilitate sa ramana insarcinata? va rog astept raspuns k suntem cam speriati
3 comentarii
Daca sigur nu ai ejaculat, atunci nu prea ai de ce sa iti faci probleme. totusi pe data viitoare ar fi mai bine cu decat fara :P take care...bye
pai..nu e chiar asa me_vs_life.pentru ca inainte de sperma propriu zisa iese un lichid seminal care deasemenea contine sperma.se poate ramane si din ala, eu am patit-o pe pielea mea.insa, daca ea nu are nici un simpton, cred ca e ok.totusi, daca nu ii vine menstruatia va fi o problema.sa va invat ceva.in caz ca ii intarzie menstruatia, exista ceva ce poate face.dupa 2 zile de intarziere(dar nu mai mult), face o baie fierbinte, ia vreo 10 aspirine(nu te speria, caci nu va pati nimic)apoi mai face o baie fierbinte.si ii va veni sigur menstruatia, iar daca este cumva gravida ovulul fecundat va iesi(eu am incercat asta de multe ori)daca totusi se mai intampla, cumpara-i pastila de a doua zi:POSTINOR.insaa aveti grija caci aceasta pastila se poate lua doar de 2 ori in viata.nu este adevarat ca se poate lua o data pe luna sau pe saptamana.ci doar de 2 ori in viata.daca este luata mai des poate afecta o sarcina care chiar o doriti, sau ii poate afecta chiar sanatatea iubitei tale.asa ca aveti grija.si daca v-ati saturat de prezervatic puteti folosi ovule:CONTRACEPTEN sau anticonceptionale cu efecte secundare foarte mici:MARVELON 28.Succes.
ms mult pt raspuns.se pare k pana la urma i-a venit menstruatia, deci totul e ok.multumesc mult ink o data. o sa tinem cont de sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 4pot fi insarcinata?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 3e posibil sa fiu gravida?
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 4Sarcina sau nu?
- 12Posibil sarcina nedorita
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 1sunt insarcinata?
- 2Sarcina nedorita
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 2Este gravida?
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
Mai multe informații despre: Prezervativul sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: