nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?

10-08-2007
YOman
Nu este medic/terapeut
YOman
am intertinut relatii sexuale cu prietena mea, si nu am folosit ultima data prezervativ. nu am ejaculat, dar totusi exista vreo posibilitate sa ramana insarcinata? va rog astept raspuns k suntem cam speriati
3 comentarii
0
15-08-2007, ora 00:00
me_vs_life
Nu este medic/terapeut
me_vs_life
Daca sigur nu ai ejaculat, atunci nu prea ai de ce sa iti faci probleme. totusi pe data viitoare ar fi mai bine cu decat fara :P take care...bye
0
madalina_popescu
Nu este medic/terapeut
madalina_popescu
pai..nu e chiar asa me_vs_life.pentru ca inainte de sperma propriu zisa iese un lichid seminal care deasemenea contine sperma.se poate ramane si din ala, eu am patit-o pe pielea mea.insa, daca ea nu are nici un simpton, cred ca e ok.totusi, daca nu ii vine menstruatia va fi o problema.sa va invat ceva.in caz ca ii intarzie menstruatia, exista ceva ce poate face.dupa 2 zile de intarziere(dar nu mai mult), face o baie fierbinte, ia vreo 10 aspirine(nu te speria, caci nu va pati nimic)apoi mai face o baie fierbinte.si ii va veni sigur menstruatia, iar daca este cumva gravida ovulul fecundat va iesi(eu am incercat asta de multe ori)daca totusi se mai intampla, cumpara-i pastila de a doua zi:POSTINOR.insaa aveti grija caci aceasta pastila se poate lua doar de 2 ori in viata.nu este adevarat ca se poate lua o data pe luna sau pe saptamana.ci doar de 2 ori in viata.daca este luata mai des poate afecta o sarcina care chiar o doriti, sau ii poate afecta chiar sanatatea iubitei tale.asa ca aveti grija.si daca v-ati saturat de prezervatic puteti folosi ovule:CONTRACEPTEN sau anticonceptionale cu efecte secundare foarte mici:MARVELON 28.Succes.
0
YOman
Nu este medic/terapeut
YOman
ms mult pt raspuns.se pare k pana la urma i-a venit menstruatia, deci totul e ok.multumesc mult ink o data. o sa tinem cont de sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  •